Marcelle Xtension Plus -maskaväli on yhtä puhdasta kuin ripsiäsi

Kun internet kauhistuu kauneuden tuotteelle, osumme “lisää ostoskoriin” vastaavasti. Tällä hetken pirteä tuote on Marcelle Xtension Plus -mascara, joka pysyy Trending kaikkiin sosiaalisiin alustoihin sen kyvystä luoda ikävästi pitkät Bambi-tyyppiset ripset vain muutamassa päissä. Aivan kuten Wonder Twins, musta musta (ja hypoallergeeninen!) Kaava toimii rinnakkain kaksipuoleisella harjalla, joka tuottaa saman vaikutuksen, että yritämme kokata eri maskaria vain kääntämällä sauvaa.

RELATED: Paras Mascaras jokaiselle Lash-tyypille

Suosittelemme aloittamaan pitkien harjasten rivillä venyttää ripsiä kilometrejä pitkiksi mittasuhteiksi ja jatka sitten lyhyempää puolta rakentaaksesi haluamasi tilavuusmäärän. Tietenkin, voit vaihtaa näiden kahden todella luoda, että faux vaikutus, mutta mehiläisvaha-infusoida kaava on taattu ei murtua riippumatta siitä, kuinka paljon olet kasa päälle. Nosta putki nyt 13 dollarin hintaan osoitteessa marcelle.com ja kokeile itseäsi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 80

map