Malli Candice Huffine suosikki Fitness-luokat ovat niin suhteellisia

Candice Huffine
Matias Indjic / Figarophoto / Getty Images

Angelique Serrano

06.07.2018 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Candice Huffine ajattelee, että mukavuusalueet ylittyvät. “Vuoden 2015 lopulla mieheni uskaltikin tehdä uudenvuoden ratkaisun,” sanoo malli. “Aloitin hitaasti, käyntiin maililla päivässä, mutta ei päivittäin. Kun aloin tuntea olonsa mukavaksi, menin hiukan kauemmas. “Hän pudisti epäilyksensä kuiskaamalla matkan varrella. “Minä pelkäsin sitä. Tunsin, että kehoni ei ollut juoksija. [Ajattelin] aion olla hidas. “Mutta kun hän ylitti 2017 Boston Maratonin maaliin,” sanoin itselleni, etten koskaan sano, etten voi tehdä jotain uudestaan. Se oli kova ja pelottava ja kaikkein tyydyttävin asia, jonka olen koskaan tehnyt. “

RELATED: Muotisääntömalli Candice Huffine aina rikkoo

Nykyään Huffine haluaa jokaisen naisen määrittelemään hyvinvoinnin omilla ehdoilla, olipa kyseessä lenkkeily tai vain oppiminen, miten sanoa ei. “En usko, että sinulla on oltava juokseva maraton, jolla on yhteys kehosi kanssa. Itsehoito on itsesi tutkiminen – mikä tahansa, joka näyttää sinulle täydelliseltä. Tässä hänen omavaraisuuden salaisuutensa pysyvät kunnossa ja tuntevat parhaansa – ne ovat aivan yhtä suhteellisia ja ylellisiä kuin olette odottaneet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map