Maito Makeup’s Stick Toner on uusi tapa saada Matcha Fix

Instagram-syötteesi ei ole: 2017 on matchan vuosi. Täysin muotoilluista kakkuista kakkuihin, minttu vihreä japanilainen tee on myös päässyt Instagram’s Explore -sivulta lääkekaappiimme. Koska Matcha on täynnä voimakkaita antioksidantteja, jotka vähentävät ja rauhoittavat punoitusta, löydät vihreän teen tehotuoteversion useista ihonhoitotuotteista, kuten jauheen naamarit ja makeuppyyhkeet.

Nyt on toinen tapa saada matcha korjata – ja se ei tarjoa uutta Starbucks-juomaa. Maito Makeupin uusi Matcha-väriaine tuodaan puhdistavaan teetä yhdessä hydratoivan orgaanisen kaktuseliksen, huokosenpoiston kombuchan ja hasselpähkinän kanssa karkean alkoholin sijaan.

RELATED: Matcha-Infuusio kauneudenhoitotuotteet menemään latte

Mutta väriaineen hölynpitävät ainesosat eivät ole ainoa asia, joka tekee siitä kaksinkertaisen kosketuksen arvokkaaksi. Se on ensimmäinen kiinteä väriaine – ja se on uskomattoman helppokäyttöinen. Merisuolaa kiinnitetään suoraan kasvoille ja voit hieroa ylimääräisen tuotteen ihoon myöhemmin, jos niin kallistat.

Väriaine on yksi markkinoiden raskaimmista keskusteluista. Yksi leiri pitää välttämättömänä ylimääräistä raudoitusta öljyn ja meikkien täydellistä puhdistamista varten, kun taas toisella puolella ihonhoito on liiallinen. Aivan kuten minun asenteeni matchaan, olen aina ollut neutraali väriaineesta. Tämä sauva muuttaa kuitenkin nopeasti mielipiteeni. Olen käyttänyt sitä sen jälkeen, kun olen päässyt ulos suihkusta, ja rakastan ylimääräistä raikasta hehkua, joka antaa ihon, ennen kuin laitan meikkiin. Se myös merkitsee suuria bonuspisteitä TSA-ystävällisiksi. 

VIDEO: 5 ihonhoitoa Dermatologit sanovat olevan rahan tuhlausta

Milk Makeup’s Matcha -väriaine on käytettävissä $ 26 milkmakeup.com ja sephora.com alkaen 2. toukokuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map