Lush’s New Face -maskit tuntuvat todelliselta hyytelältä

Rehevä Face Mask
Kohteliaisuus

Marianne Mychaskiw

25. elokuuta 2017 klo 11.00

Lopuksi, Lush aikoo ratkaista Destiny’s Childin aloittama keskustelu lähes 16 vuotta sitten. Olemmeko valmis tähän hyytelöön? Voimme vain toivoa niin.

Olemme nähneet kohtuullisen osuuden kasvoista naamioista eri tavoin vuosien varrella – perinteinen muta-, savi- tai kermanvalikoima laajenee edelleen arkkiin, kuorintaan ja kuplien levymuotoihin, ja nyt kaikkien suosikki kylpypommi-jättiläinen tuo hyytelöä kasvojen naamiot markkinoille. Heillä on Jell-O-laukaisun rakenne, mutta ne ovat täynnä aineksia, jotka antavat iholle ylimääräisen rakkauden. Formula sana-aineosa on karrageeni-uutetta, joka on irlantilainen sammalalga, ja vastaa hyytelön pohjasta ja valikoimasta löytyy 5 naamiota, jotka on suunniteltu ratkaisemaan jokaisen ongelman. Menetelmä ei ole uskomattoman erilainen kuin muut naamarit – vain kaivaa haluttu määräsi, työnnä sitä ihosi päälle, kunnes se muuttuu kermaksi ja anna kaavan tehdä sen asia noin 10 minuuttia.

Löydä naamarit Lush-paikoista ja verkossa osoitteessa lushusa.com alkaen syyskuun 1. päivästä, ja selaa alaspäin, jotta saat hauskanpidon jokaisella.

VIDEO: Miten tehdä Avocado kosteuttava kasvonaamio

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map