Löysimme täydellisen säätiön ihmisille, jotka vihaavat Wearing Foundationia

Vaikka et ole koskaan henkilökohtaisesti käyttänyt Sunday Riley -tuotteita, olet todennäköisesti tunne brändin. Kaikki kollegion ystäväsi satunnaisiin kauneusbloggaajoihin, joita seuraat, on pakkomielle heidän kasvojensa ja minimalistisen, tyylikkäiden pakkaustensa kanssa, joita he ovat pullotettuja – ja on paljon merkittyjä Instagram-valokuvia, jotka osoittavat sen.

Nyt kulttuurin suosikki Luna Sleeping Night -öljy ja U.F.O Ultra-Clarifying kasvot öljy tekevät entistä enemmän tilaa lääkekaapissaan uuden Influencer-säätiön.

sunnuntai Riley The Influencer Foundation 
Kohteliaisuus 
Sunnuntai Riley
$ 42

OSTA NYT

RELATED: Kuinka käyttää yksinkertaista Everyday Makeup

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Sunday Riley on hajautunut värikosmetiikkaan. Tuotemerkillä oli pieni meikkikokoelma vuonna 2011, joka lopulta lopetettiin kahden vuoden kuluttua, kun sen perustaja päätti siirtää painopisteensä ihonhoitotuotteeksi. Tällä kertaa Sunday Riley on omaksunut lähestymistapansa käyttämään ainutlaatuisia ainesosien yhdistelmiä sen ihonhoito kaavoja ja soveltaa sitä perustus.

Influencer-säätiö on iho-kohdennettu kaava, joka on kyse lempeistä, tehokkaista ainesosista, jotka täydentävät ihonhoitorutiineja sen sijaan, että toimisivat sen kanssa. Se on infusoida tulehduskipulääkkeiden, kauran, kamomillan, vihreän teen ja valkoisen tryffelin otteiden kanssa tasapainottamaan punoitusta niin, ettet luottaisi yllään niin paljon perusta.

VIDEO: Katso Tyylissä Toimittaja Laita tummat perustukset testiin

 

Sen sijaan tuntuu siltä, ​​että et käytä meikkiä lainkaan. Pitkäkestoinen kaava on rakottava, pehmeä pinta, joka hallitsee ylimääräistä öljyä kuivaamatta ihoa tai kurottaisi päivinä, kun tarvitset enemmän peittoa. Sen putkipakkaukset helpottavat sitä nopeasti sormilla tai kostealla meikkiastialla, ja voit helposti purkaa tarkasti, kuinka paljon haluat..

Influencerin 20-sävyalue lanseerataan 10. huhtikuuta 42 €: ssa Sephora.com-sivustolla. Odottakaa nähdä sen heti jokaisessa tuotteessa tasainen positiossa syötteessäsi.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 25 =

map