Kaikissa näinä päivinä on tilauspalvelu, joka ei rajoitu kauneudenhoitotuotteisiin, aterioiden valmistukseen, käsityövälineisiin, lemmikkieläinten välttämättömyyteen, naisellinen hygieniaan ja viiniin. Saatat myös mielellään kuulla, että kuukausittainen tilauspalvelu lähettää noin yhdeksän korealaisen tuotemerkin naamarit ovelle, joka helpottaa 15 dollaria.

Se olisi Beautequen Mask Maven, ja se on melko suloinen kauppa riippumatta siitä, miten katsot sitä. Paitsi että se on todella edullinen (naamarit tulevat noin 1,25 dollariin), mutta voit kokeilla erilaisia ​​merkkejä. Kuukausittainen ruutu sisältää enimmäkseen arkkisaippoja, mutta voit myös saada pesunesteitä ja naamiot jalkoihin, käsiisi ja silmiisi!

RELATED: Whoa! Tämä Terveys ja ravitsemus-sivusto räjäyttää mielesi

Hanki Beauty Gamesille nämä medal-worthy mask maven spoilerit! �� • Täydellinen jälkiruokailuasi varten, me jäähdytämme sinut: yksinkertaisesti kun vesipisara, Yadah Cactus rauhoittava naamio, Dr. Jart + kirkastava Solution Mask, Saference kosteuttava naamio (tyyli saattaa vaihdella) ja Missha Real Solution Tencel Rauhoittava maski (tyyli voi vaihdella). • Annamme sinulle sisäisen tarkastelun jokaiselle tuotteelle elokuun aikana, joten pysy kuulolla! • Kuva: @ beautequemonthlyly

Valokuva, jonka Beauteque (@beautequeofficial) on kirjoittanut

Tonight’s struggle … ���� Tilaa maski maven saada 9-12 naamioita joka kuukausi. Vastaanotto- / poistumisvideot ovat muutamassa. #maskmaven #beauteque

Kuva lähetetään yksinkertaisesti rhaze (@rhazezigz) päällä

RELATED: Love on täysin kattava säätiö, joka liukuu ihoon

Olen saanut tilauksen pari kuukautta, ja se on yksi suosikeistani. Rakastan sitä, koska tiedän, että käytän jokaista minulle lähetettyä naamaria, samoin kuin korealaisten ihonhoitotuotteiden tuotemerkkejä. Toistaiseksi minun suosikki naamiini olen saanut Banilan Co. It Radiant Pantie Hydrogeelivuoka, jota käytät silmäsi.

Muuten Beautequella on toinen tilauslaatikko täynnä erilaisia ​​korealaisia ​​ihonhoitotuotteita. Se on tyypillisesti teemalla ja mukana tulee kosmetiikka.