Lottie Tomlinsonin jokapäiväinen makeup-opetusohjelma puhaltaa mielesi – se on vaikuttava

Lottie Tomlinsonin Instagram on kuin rolodex meikki- ja hiustyypistä. Hän on vain 17 ja hänellä on jo niin paljon vyötä. Sen lisäksi, että se on marsu Lontoon kuuluisalle Bleach-salonille (selaa hänen instaansa, kunnes löydät vaaleanpunaisen hiuksen hetken – se on sen arvoinen), hän on myös erittäin lahjakas meikkitaiteilija. Selvä, Selena-Gomez’s-tour-meikki lahjakas. Jopa Lottien jokapäiväinen meikki on kelvottomasti hyvin tehty, ja hän on juuri valmistanut YouTube-kanavansa päivittäisen makeup-opetusohjelman katseluelämyksesi vuoksi. Valmistaudu hämmästymään. 

RELATED: Justin Bieber on katsonut hänen jalka-pedikyyrejä äitinsä kanssa katsomisen iloksi

Lottie käy läpi jokapäiväisen makeup -prosessinsa, joka kelloissa on noin 13 tuotetta. Se kuulostaa paljon, mutta todella, hän pitää sen melko yksinkertaisena. Keskustellaan kuitenkin joitain keskeisiä tuotteita tästä opetusohjelmasta. 

Becca’s Ultimate Coverage -säätiö näyttää yhdeltä helpoimmasta, tasaisimmasta, täydellisestä kattavuudesta, jonka olemme koskaan nähneet. Hän soveltaa myös hänen meikkiä Artis-harjoilla (#want), ja että MAC-bronzeri näyttää niittaukselta

Hänen # virheettömän kulmansa hän kulkee melko prosessi, vaikka hän tekee kaiken näyttävän uskomattoman helppoa. Hän täyttää ja muotoilee kulmiaan harjalla, samoin kuin MAC- ja Anastasia Beverly Hills -tuotteilla. Mikään ei kuitenkaan lyö hänen ripsiään, jotka ovat yhtä leppoisaa ja laajalle levinnyttä kuin koskaan, kiitos hieman tarteen ripsiväriä. Voisimme erehtyä heille väärennöksistä. 

LIITTYVÄT: Instagramin Merenneito Nails Trendin avulla voit kanavoida sisäisen Arielin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map