Kylie Jenner luopuu uudesta “Smile” -huultosarjastaan

Kylie Jennerin kosmetiikkayhtiö oli menestyksekäs menestys ennen kuin hän myi ensimmäisen Lip Kit -sarjansa, jossa fanit huusivat tuotteesta aivan oikein, että todellisuus tähti oli menossa kauneusyritykseen. Nyt 19-vuotias palaa hyvin erikoisella lanseerauksella, joka voi saada kaikki tuntemaan olonsa hyvältä ostoksen tekemisestä.

Jenner teki yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman hymiöjunan kanssa luomaan seuraavan Lip Kit -sadeen, nimeltään Smile, 100 prosenttia tuloista, jotka hyödyttävät organisaatiota. Jos et tunne Smile Train -palvelua, he tarjoavat ilmaisia ​​leikkausleikkauksia ja post-op hoitoa lapsille kehitysmaissa.

Olen innoissani paljastamaan SMILE, kaunis, vaaleanpunaista sävyä, jonka luonut yhteistyössä @smiletrainin kanssa #WorldSmileDay: llä 100% nettotuotoista ajetaan kohti kehitysmaiden lasten leikkausta ja esitän heille tarkistuksen henkilökohtaisesti. Tehdään tämä �� 3. lokakuuta kello 11.00. @kyliecosmetics

Kuva, jonka lähettänyt Kylie (@kyliejenner) on

HYMY. tänä maanantaina @ 11am pst @smiletrain ��

Valokuva, jonka Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on kirjoittanut

Hymy, upea vaaleanpunainen, myydään tänään klo 11 PST. Arvelemme, että tämä sävy ei pysy varastossa pitkään, joten luottokorttisi on valmiina snap one up.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 98

map