Kuinka tehdä teemasi Black & White Yearbook -kuvasi

Jos on olemassa yksi asia, joka lähettää teini-ikäisiä, jotka käyvät kukkuloille, on vuosikirjan päivä. Jopa minun varhaiskoulun vuosikirjallisuuteni hauntelevat minua, lähinnä siksi, ettei minulla ollut aavistustakaan siitä, miten voisin tehdä itselleni heille sellaista,.

Joten tässä mielessä päätin selvittää, mitä tuotteita sinun pitäisi käyttää, että hyvä ol ‘b & w ammuttu, jotta se ei häiritse sinua muuhun maanjäristyksen olemassaoloon. Käsittelin Pixi Beautyin globaaliin meikkiartikkeliin, Amanda Bell, joka lajitteli minut heti. 

RELATED: Tämä kirkastava hoito on periaatteessa Magic Eraser Dark Spots

Ensimmäinen asia muistaa on, että väri ei lueta mustavalkoisena, ilmeisesti. Varjon, joka korostaa silmiesi väriä, ei ole väliä. Amanda sanoo myös, että perinteinen muoto ja korostus eivät tule lukemaan samalla tavalla kuin väri. “Pidä korostus ja kuvanveisto minimiin, koska mustavalkoisen valokuvan luonteen vuoksi ihon sävyn vivahteet menevät hukkaan, joten ääriviivat varjosi näyttävät paljon varjoisemmalta. on laajentaa peitevoide silmiesi alla varmistaaksesi, että tummia varjoja ei vahvisteta, hän sanoo. 

Toinen nyrkkisääntö? Älä käytä mitään liikaa titaanidioksidia, koska flashback. “Vaikka et käytä salamaa, jos tuotteissasi on liikaa titaanidioksidia, on potentiaalia näyttää paljon rakeita”, sanoo Bell. Alle-silmäkorjaaja, kuten Pixi Correction Concentrate ($ 12, target.com), joka on persikka, tekee sinusta näyttävän tuoreelta ja vaivattomalta. 

RELATED: Löysin Dreamiest kosteusvoide Under Your Makeup

Myös vuosikirjakuvat eivät ole aika häivyttää ja säihkyä. “Kaikki, jolla on runsaasti hohtavaa pigmenttiä, tulee lukemaan” pois “ilman väriä. Sen sijaan on parempi pinota huulipuna, jotain, joka on hieman vahvempi ja saa ulottuvuuden”, hän sanoo.. 

Punaiset huulet eivät ehkä ole looginen askel, mutta ilmeisesti tämä on vanha Hollywood-temppu varastaa. Mikään ei ole marja, mutta klassinen sinilevä punainen huuli näyttää lähes luonnolliselta mustavalkoisena valokuvana. Nyt, että on villi.

Lisää vinkkejä ovat kermanvalmisteiden valinta, koska ne ovat helpommin kerrostettuja ja sitten ripaus jauhetta. Ja jos käytät jauhetta, varmista, että se on aina hieman lämpimämpi kuin luonnollinen ihon sävy tai täysin läpikuultava. Jos haluat muotoutua, pidä se mattapintaisena ja mene mattapintaan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 60

map