Kuinka päästä eroon kasvoista kahvista – hyvää

Helvetti ei ole raivoa kuin ingrown-hiukset. Nämä pienet punaiset kuoppia näyttävät keskimääräiseltä zitiltä, ​​mutta ne ovat paljon tuskallisempia ja paljon vaikeampaa parantua. Kesällä – kun saatat olla parranajo tai vaha bikiniradan usein – ne ovat myös paljon yleisempiä. Opi selvittämään, miten nopeasti päästä eroon ärsyttävistä ingrownsista (ja estäisi heitä pääsemästä ensimmäiseen paikkaan) tavoitimme ihonhoitotuotteelle neuvoja. 

Ensinnäkin, sinun täytyy tietää paha, jonka tahdot taistella: Nurmikas hiukset ovat tarkalleen mitä se kuulostaa. Se on hiuksia, jotka on haudattu tai jäänyt alle ihon alle ja kasvaa siellä. “Tämä voi tapahtua, jos hiukset leikataan lyhyeksi ja jäävät kiinni ihon reunan alle tai hiusten leikkaamisen jälkeen terävä reuna tarttuu ihoon”, sanoo tohtori David Shaferin kosmeettinen ja muovinen kirurgi. Jos et säännöllisesti kuorjeta, kuolleet ihosolut voivat myös tukkia huokoset ja aiheuttaa hiusten jäätymisen ihon alle, Dr. Shafer selittää. Jos bakteereja esiintyy, tämä loukkaantunut hius voi johtaa infektioon. 

Jos sinulla on ingrown hiukset, Dr. Shafer suosittelee yrittää poistaa todelliset hiukset käyttämällä puhtaita pinsetit “unroof alueen hiukset.” Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mennään kaivaamaan kultaa. Jos se on syvästi kiinni ja tuskallinen, harkitse matkaa ihotautilääkäriin ennen kuin voit vahingoittaa ihoa. Tehdä ei valita. 

RELATED: Ei-Razor-Burn opas parranajoon bikinit

Voit myös käyttää ajankohtaisia ​​tuotteita parantamalla paranemisprosessia. “Valohappo pesee sellaista glykolihappoa tai salisyylihappoa, kuten monissa yli-the-counter-akne-lääkkeissä tai -peitteissä”, voi myös olla hyötyä “, Dr. Shafer sanoo. Kokeile Jack Black Bump Korjaa Razor Bump ja Ingrown Hair Solution ($ 27; nordstrom.com) tai Bliss Bump Attendant ($ 22, blissworld.com). 

“Tietenkin hyvä ihon hygienia on välttämätön infektioiden minimoimiseksi ja myös paranemisen ja ihon terveyden edistämiseksi”, Dr. Shafer lisää. Tämä sisältää säännöllisen puhdistuksen ja kuorinnan, jossa on lempeä tuote alueilla, joita voit käyttää. 

VIDEO: Raha: 5 tapaa säilyttää kulmakarvat

Toinen vaihtoehto on vaihtaa hiustesi tapa. Dr. Shafer sanoo, että laser karvanpoisto voi vähentää dramaattisesti mahdollisuutta saada ingrown hiukset. Se on tyyris menettely ja myös suuri sitoutuminen. Jos et ole valmis poistamaan kehon hiuksia pysyvästi, sinun pitäisi yksinkertaisesti hienosäätää rutiiniasi. Harkitse tämän muistutuksen vaihtaa partaveitsi usein ja pidä missä tahansa alueessa, jonka parranajo on puhdas ja hyvin kuorittu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 50 =

map