Kuinka käyttää vihreää peitevoimaa

Olipa Instagramilla tai CVS: n käytävillä, on todennäköistä, että olet havainnut viimeisen kuukauden aikana vihreän peitevoiman. Mutta oletteko silti tylsää siitä, miten käytät sitä? Saimme kauha pro-meikkitaiteilijoilta samoin kuin dermatologilta, miksi tämä ylimääräinen askel saattaisi todellakin olla muutama minuutti aamulla. “Vihreä alleviiva voi auttaa peittämään punoitusta rosaceasta, puutteista tai rikkoutuneista verisuonista”, San Diego dermatologi Melanie Palm sanoo. Vihreää teoriaa on vihreä: väri on värillisellä pyörällä vastapäätä punaista, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa neutralisoimaan värin värisävyn, sanoo L.A. julkkis-meikkitaiteilija Allan Avedano.

Aloita ihon kuivuminen. Jos on normaalia rasvaiselle, valitse kevyt nestemäinen neste, kuten Urban Decay’s Naked Skin Color Correcting Fluid (28 dollaria sephora.com). Kuivaa ihoa varten kokeile pehmeää kaavaa kuten Becca Backlight Targeted Color Koristin pistaasissa ($ 30, sephora.com) tai tämä helppokäyttöinen kermakukka Marc Jacobsilta (Beauty Stick Color Corrector Co (vert) Affairs -työkaluilla $ 42; sephora.com ). Estä rosoisuutta levittämällä ensin kosteusvoidetta luomalla sileä kangas. Sitten pistele pistaasipohja punaisilla alueilla. Työnnä se ihoon sienellä, sekoittamalla lyhyisiin pyöreisiin liikkeisiin. Buff teidän peitevoide tai säätiö päälle tiheä pyöreä harja (kokeile sitä kosmetiikka Heavenly Luxe Magic Erase Bursh # 15, $ 29, itcosmetics.com). “Ohuen kerroksen värinkorjaajan avulla voin käyttää vähemmän pohjaa ja saada virheetön viimeistely”, sanoo Avendano. Varmista, että se sekoittuu kaikkiin kerroksiin, kunnes ei enää ole rajauksia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 22

map