Kuinka käyttää rainbow kauneutta IRL – ilman sitoutumista

Jos on olemassa yksi asia, josta voimme olla varma, sateenkaaren kauneus on vallannut – värikäs suuntaus on maalannut kasvot kaikkialle. Vaikka tämä trendi saattaa tuntua hämmästyttävältä Insta-sivustolta ja täysin oikeuttaa, se ei ehkä ole sellainen ulkoasu, jonka haluat sitoutua jokapäiväiseen elämään. Tiedät, että kuolee hiuksesi tai kulmakarvat eri värejä. 

No, minä olen täällä kertomaan teille, että voitte täysin sateenkaaren irti sitoutumatta sateenkaariin.

Olipa kyseessä elinvoimainen sateenkaaren pisamia, psykedeelisiä hiusvärejä tai merenneitoa / galaksia innostuneita kulmakarvoja, nämä 3 eloisa tutoriaalit ovat täydellisiä koristeita, joiden avulla voit lisätä elinvoimaa ilmeeseen..

Rainbow Freckles

Napauta sisempääsi lapsiasi ja hanki kasvojen maalausmuistot. Rainbow-pisamia on esiintynyt sosiaalisessa mediassa – seuraavaksi, kasvoillesi.

Vaihe 1: Tee makea tavallasi, mutta älä unohda valita hyvän perustan / jauhetta virheettömänä pohjana.

Vaihe 2: Piilota väri. Vaikka voit käyttää puku meikkiä tai kasvojen maalaa, meikkiartisti Claire Nobles suosittelee Make Up For Ever luomiväri yksilöitä. Ne tulevat jokaiseen väriseen spektriin, ja niitä voidaan käyttää märkänä vilkkaalle värille tai kuivaksi hienovaraisempaan ulkoasuun. Valitse terävä harja (samanlainen kuin käytät tarkkaa eyelineria) ja pistä se veteen niin, että harjakset ovat kyllästyneet mutta eivät tippuvia märkiä

Vaihe 3: Aloita ensin vaalein väri ja luo pieniä satunnaisia ​​pisteitä nenäsi, poskipuihin ja ehkä otsaasi temppeleihin. Varmista, että muutat pistettä kooltaan, jotkut pienet merkinnöiksi ja toiset hieman suurempia yksinkertaisesti painamalla hieman kovempaa siveltimellä. 

Työnnä tosi läpi kasvot ja valinnaisesti lisää värejä. Voit mennä yhdellä värillä, kahden tai kolmen kaltevuuskokeella tai laittaa koko sateenkaaren kasvoillesi joko järjestyksessä tai konfetti tyyliin. 

sateenkaaren kauneus-1j.jpeg
Justin Schlesingerin valokuvaus

Vaihe 4: Jos haluat jotain, joka on hieman pestä joka päivä, voit käyttää värin korjaavaa läpikuultavaa jauhetta asettaaksesi ulkoasun ja himmennä kaiken liian kirkas. Givenchy Beauty 4 Quad Loose Powder on yksi Clairin suosikeista meikkiasiakkailleen.

sateenkaaren kauneus-eyebrows.jpg
Justin Schlesingerin valokuvaus (

Rainbow kulmakarvat

Merenneidon kulmat, galaksirenkaat, yksisarvinen selkä – mitä haluat kutsua heille, valkaisua ja kuolevia otsan hiuksia, kaikenlaisia ​​hulluja sävyjä on asia. Vaikka tämä näyttää upealta ja tuo varmasti tyylinsä, se ei ehkä ole sellainen trendi, jonka haluat selataisi pysyvästi.

Eyeshadow-käyttäminen on täydellinen tapa saavuttaa nämä kulmat väliaikaisesti. 

Vaihe 1: Täytä kulmasi jauhe kevyellä tuhkavilla tai ruskealla värillä. Nobles selittää, että tämä auttaa sinua saamaan täydellisen muodon ja toimimaan kaltevana, jotta kirkkaammat värit sekoittuvat. Varmista, että vältä mitään silmägeeliä tai tahnaa, sillä ne voivat noutaa ja pitää liian paljon väriä,.

Vaihe 2: Käytä kulmakas eyeshadow tai liner harja, poimi ensimmäinen ja tummin väri aiot käyttää. Kaikki elävät luomiväripaletit ovat kunnossa, mutta minä erityisesti rakastan Urban Decay Electricia sen värimäärään ja jauheeseen sekoituskyky  Luo silmän alareunassa oleva viiva, joka esittää muodon ja siirrä sen eteen.  

Vaihe 3: Pyyhi harja ja laske se seuraaviin väreihin valitsemassasi järjestyksessä. Kerro nämä silmille. Voit siirtää sen ylöspäin pystysuoraan kolmanteen tai puoleen tai etupään vaakasuoraan jakamalla se osuuksiin (sisäreunus, korvan runko, kaari ja häntä) 

sateenkaaren kulmakarvat-1.jpg
Justin Schlesingerin valokuvaus

Vaihe 4: Lopuksi, kun käytät otsapyyhkeitä tai spooliä, harjaat kulmat paikalleen samanaikaisesti yhdistämällä nämä eri värit yhteen. Jos tarvitset, voit käyttää peitevoidetta reunojen puhdistamiseen. 

sateenkaaren braid.jpg
Justin Schlesingerin valokuvaus

Rainbow Hair

Sateenkaaren hiukset voivat näyttää ilmiömäisiltä, ​​mutta valkaisu ja värjäys kaikki nämä eri värit voivat aiheuttaa paljon vahinkoa. 

Liitä tai hiuslakkaa on täydellinen tapa kehittää tämä trendi ilman vahinkoa hiuksillesi – ja se pesee aina, kun haluat sen poistuneen. 

sateenkaaren final.jpg
Justin Schlesingerin valokuvaus

Vaihe 1: Vedä hiukset punokseksi, ratsastustapaan tai muuhun söpöin updoon.

Vaihe 2: Käytä suurta harjaa tai sormenpäät käyttämällä kosmeettista tahnaa eri punasilmäisilläsi, kampauksillasi tai muilla luonnollisilla osuuksilla kampaasi. Claire Nobles rakastaa Make Up for Ever -värin palettia sen elävyydelle, etenkin tummemmille hiusväreille. 

Vaihe 3: Anna hiuksille vähintään 10 minuuttia kuivua / asettua ja lisää hiuslakan kerros tiivisteenä ulkoasuun. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 43

map