Kim Kardashian on palvellut luontomatkailua viime aikoina. Ja mainoksessa 36-vuotias tähti sanoo, että hänen uusi rutiini sisältää muutamia silmäripsi-seerumeita, jotka auttavat häntä lyömään ripsien laajennuksia. Hiljattain lanseerattu tuote on nimeltään Queen Pegasus 2 Step Lash Elixir Kit ja emoyhtiö on sama kuin FlatTummy-tee, jota emme voi näyttää pakenevan Instagram.

Vaihe yksi sarja on Base. Tämä hoitoaine on täynnä peptidejä ja aminohappoja. Kun olet poistanut meikkiä illalla, sinun on vain varmistettava, että keskitymme tuotteen pyyhkäisemiseen ripsien viereen. Kardashian sanoo, että hän soveltaa ensimmäistä askelta ylä- ja alamäkiinsä. Vaihe kaksi on The Lash. Sen applikaattori muistuttaa huurretta. Ja kaava sisältää öljy-kaltaisen ruusunsiemeniöljyn ja arganin kernelöljyn, joka on kammattu juuresta kynsien kärkeen.

SAMANKALTAISET 10 parasta silmäripsi kasvua seerumit markkinoilla

Kuulostaa hyvältä, mutta paketin ostaminen näyttää vakavalta sitoutumiselta. Se tarjotaan tilauspalveluna, ja verkkosivusto sanoo: “Jollei te peruuta, noin neljän viikon päästä ja noin joka neljäs viikko sen jälkeen saat uuden toimituksen The Base ja The Lash ja veloitamme 49,00 dollaria (USD) maksukorttiin, joka annat jokaisen lähetyksen aikana, sekä kaikki niihin liittyvät toimituskulut. “

VIDEO: 10 parasta silmäripsi kasvua seerumia

 

Emme ole kuulleet mitään arvostelua, jotka eivät vielä ole mainoksia, joten tuomio on edelleen tästä.