Kim Kardashianin 3-vaiheinen peitevoide teki minun krooniset tummat piireistänsä hukkumaan

Kun keskustelin Kim Kardashian Westin kanssa puhelimella, vihdoin tunsin ymmärrettynä. No, ainakin kun on kyse minun tummista silmien silmästä. He ovat olleet krooninen kysymys, koska olin lukiossa, eikä minulla ole mitään tekemistä unen tai ruokavalion puutteen kanssa. Syön veggies, ja minä kello melkein kahdeksan tuntia yötä kohti. Se on vain osa DNA: nni, ja ilmeisesti myös Kim Kardashianin.

“Minusta tuntuu, että silmänräpäinkuljettaja on aina ollut tällainen taistelu minulle, koska minulla on tällaiset tummat silmänpiirit”, Kardashian kertoi minulle puhelimessa. “Se on geneettinen, eikä mikään voi tehdä siitä.” Mikään ei sisällä ainutlaatuisen innovatiivisen, kolmivaiheisen KKW-kauneudenhoitajajärjestelmän muotoilua, joka täysin peitti tummat ympyrät.

Kolme askelta tuntuu oudolta laaja-alaiselta ja hieman tylsiä peitevoidetta käyttämältä, mutta se on syy siihen, että Kardashian näyttää aina niin kirkkaalta ja elävältä, vaikka hän periaatteessa asuu myös lentokoneessa ja hänen on hoidettava kolme alle viiden vuoden ikäistä lapsia. 

RELATED: Kim Kardashian West saa todellisen elämän kolmella alle 5-vuotiaalla lapsella

Pakkauksessa on nesteen peitevoide, kaksi harjaa, leivinjauhe ja valkaisujauhe, jonka Kardashian on sanonut olevan todella salaisuus katsomaan hereillä. 18 dollarin nestekäsittelijät tulevat 16 eri sävyyn, ja voit ostaa niitä erikseen. Jauheet tulevat neljällä eri ihonväriasetuksella, ja voit ostaa niitä myös erikseen. Mutta jos haluat täydellisen vaikutuksen, sinun on noudatettava julkkisten yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja investoitava koko 80 dollarin nippuun. Kun näet minun ennen ja jälkeen kuvia, huomaat, että se on jokaisen pennin arvoinen.

Piilota, paista, kirkasta 03.23 kello 12.00 PST saatavilla yksinomaan osoitteessa KKWBEAUTY.COM #KKWBEAUTY #ConcealBakeBrighten

KKWBEAUTY: n (@kkwbeauty) jakama viesti

TK
Victoria Moorhouse

Ensinnäkin, sekoita kevyt ja kermainen peitevoide. Jos olet NARS Creamy Concealerin fani, rakastat Kardashianin ottoa. Sitten otat harjan ja paistat leivinjauheessa, pyyhkäisemällä liikaa. Viimeinen vaihe on pölyä kirkastava jauhe silmiesi alla. Kardashian kertoi minulle, että se on aina ollut hänen salainen ase täydellisen silmän luomiseksi.

Minä heti rakastuin nesteiden peitevoidetta, koska se ei ollut sakeakas, sekoitettu helposti, eikä se päässyt silmieni rypyt. Täysi paljastus: En usko, että valkaisujauhe aikoi tehdä niin paljon eroa, koska peitevoide toimi niin hyvin, mutta olin järkyttynyt siitä, miten se valaisi kasvoni ja kiinnitti huomiota silmiini. 

Ainoa kritiikkiäni? Toivotan peitevoidetta alkanut “k: llä”. Mikä menetti mahdollisuuden alliteroitumiseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 72 =

map