Kim Kardashianilla on salaisuus, joka poistaa säätiön tahrat vaatteilta

Opit pukeutumaan, kun olet taapero, mutta kukaan ei koskaan opeta sinua tekemään paitaa sen jälkeen, kun olet valmis meikki-perusta, muoto ja kaikki. Ellet muista aina pukeutua ensin, olet luultavasti värjätään valkoisella puserolla peitevoidesi kanssa ja haukottanut vaatteistasi ja kasvosi jälkeen. Katsokaa telinejä ostoskeskuksesta ja säätiön mallista, jotka ovat jäljessä kauluksen ympärillä ja löytävät mukavuutta siinä, että et ole yksin. Mutta älä anna periksi tahraa, koska tytöllesi Kim Kardashian West on hakkerointi, joka poistaa tämän pienen merkin.

Ei, se ei ole Tide To-Go Stain Stick, mutta sinun pitäisi luultavasti heittää yksi niistä pussiin, jos olet altis kahville. Julkkis otti appensa jakamaan joitakin hänen muoti- ja kauneusvinkkejä, ja yhdessä Ta Ta -pyyhkeellä tämä tahranpoisto salaisuus teki debyyttinsä. 

RELATED: Vanha Taylor Swift on kuollut – ja hänen allekirjoituksensa kauneus näyttää

“Ei ole mitään pahempaa kuin olla täysin valmis ja huomaat, että sinulla on perusta vaatteillesi”, hän kirjoitti, saarnaa Kim. “Päästä eroon makeup tahroista, partavaahtoa usein tekee temput. Käytä vain tahraa ja sitten hieman kosteaa tai pese. Jos tahra ei vieläkään tule ulos, voit myös käyttää pisaraa hankaavaa alkoholia sekoitettuna parranajovoiteeseen. Värisävyn pitäisi nostaa helposti pois. “

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Olemme kuulleet vanha seltzer-temppu, mutta parranajovoide? Niitä, mitä ette koskaan ajatelleet, että heittäisit käsilaukkasi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map