Kim Kardashian vain valitsi kesäisen kynsilakkauksen

Kim Kardashian Nail Color
Kim Kardashian / Instagram

Victoria Moorhouse

7. toukokuuta 2018 klo 15.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Vuonna 2012 Kim Kardashian opetti minua muotoilemaan. Viime kuussa hän antoi minulle peitevoidetta, joka kattoi täysin krooniset tummat ympyrät ja lopetti kolmen vuoden haku. Nykyään kauneuden oppitunnit jatkuvat, koska hän vain poimii mitä kutsun kesän 2018 suosituimmaksi kynsilakanväriksi ja varjo varaan valita seuraavan kerran manikyyriin. 

Viimeisimmän Instagram-dokumentoitun lomakkeensa Turks- ja Caicossa, Kardashian lähetti sarjan kuvia, joissa oli neonikeltaista kiillotetta sormillaan ja varpaillaan. Kuten voitte kuvitella, hänen kommenttinsa osa oli heti täynnä kohteliaisuuksia. 

Kirkas ja aurinkoinen, se on täydellinen väri kesäksi, ja myös virkistävä swap tavallisista koralleista ja kirkkaista punaisista, jotka avautuvat tämän vuoden aikana. Ainoa asia on, ennen kuin näet tämän värin kaikille (deskmate on jo hyväksynyt Kimin ilmeen), joten pääset eteenpäin trendi suosikki keltainen sävyjä alla. 

VIDEO: Crystal Clear Manicure -ohjelman hallinta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 13

map