Kelsea Ballerini paljastaa kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat muuttaneet elämää

Olet huomannut hänet ostoksilla Taylor Swiftin kautta Instagramin kautta ja jakamalla lavalla Nick Jonasin kanssa American Country Music Awards -palkinnolla. Kuitenkin Kelsea Ballerini omistaa oman kanssaan tai ilman hänen all-star squad. Aiemmin tässä kuussa maan tähti julkaisi musiikkivideon viimeisimmän singleään “Peter Pan”, dramaattisen balladiin ja poikkeamaan hänen tyypillisesti loistavista kappaleistaan, kuten “Love Me Like You Mean It”. 

Vain viikkoa pois korkeasta voittonsa ensimmäisestä ACM-palkinnostaan, Kelsea Ballerini nimetään Radio Disney -palkinnoksi ja esiintyy tänä viikonloppuna American Country Countdown -palkinnolla. Ennen kuin hän jatkaa vaiheiden lämmittämistä, tarttui muutamiin minuutteihin lauluntekijän kanssa saadaksemme kauha hänen kauneusrutiinistaan ​​ja kesäteesteistään.

Mitä uutta ulkoasua varten, me kutsumme “Dibs”, miten varastaa Ballerini n upea ulkonäkö näkyy lyhyt alla. Pidä vieritys katsomassa häntä antaa meille yksinomainen, takana-näyttämöllä näyttää. 

Mikä oli paras osa Nick Jonasin kanssa?

“Minun täytyi unelmoida esiintymisestä jonkun kaverin kanssa, joka oli seinän julisteen parissa – olin suuri Jonas Brothersin fani!”

Kuinka kauneuden rutiini muuttuu vai ei??

“Stadionilla voit päästä eroon enemmästä, joten käytän ehdottomasti sitä minun eduksi ja menen rohkeammin muotiin, hiuksiin ja meikkiin, rakastan savuista silmää ja pitkiä ripsiä. niin vähäisin kuin mahdollista, vain antaa iholle taukoa. “

RELATED: Tee tilaa Kylie Jennerin viimeisimmille syntillisille väreille Collab

Mikä on sinun go-to festivaalin ilme?

“Minun suosikki festivaali kauneus näyttää ehdottomasti punokset ja hatut: sotkuinen fishtail punos ja söpö asu, ja olen valmis!”

Mikä on kauneuden trendi, jonka haluat yrittää?

“Olen aina halunnut värjätä hiukseni kirkkaaksi väreksi, äskettäin värjätään hiusni purppuran päät – se kesti noin päivällä, ja sitten olin sen päällä, mutta olen täysin onnellinen siitä, että lopulta sain sen!”

Mitkä ovat kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat muuttaneet elämääsi??

“Ripsien pidennykset, hiuslakkasuihke, kuiva shampoo ja harmaa kynsilakka – ne ovat minun go-to niittyjä.”

Mitkä ovat suosikkituotteesi – varasta ja pilkkanaan?

“Ei ole äitisi CleanFreak Dry Shampoo ($ 5, target.com), Soft Lips -paperi ($ 3, target.com) ja Essie-kynsilakka ($ 9, target.com) – suosikkiväreeni ovat Petal Pushers and Ballet Tähän mennessä olen alkanut käyttää Laura Mercieria (48 dollaria, sephora.com), ja se on todella hieno, ja se on täydellinen! “

Miten saat täydelliset sotkuiset aallot?

“En pese hiuksiani joka päivä, joten saan tonnia tekstuuria, ja käytän curlingaulaa. Sen jälkeen minä kiusan heckä siitä! “

Nimeä hajuste, jota aina rakastat.

“Olen aina rakastanut Seksikäs pikkuinen, Noir [alkaen] Victoria’s Secret. Minulla on niin paljon pulloja, että laitoin kassani, autooni ja bussilla, joten en ole koskaan ilman sitä. “

Mikä on paras kauneusneuvonta, jonka olet koskaan saanut?

“Pese aina kasvosi ennen nukkumaanmenoa – ihonhoito on avainasemassa.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 78

map