Kauneus Tuotteet Jessica Alba on aina laukussaan

Näyttelijä arrives at the Los Angeles Premiere
Jon Kopaloff / FilmMagic

InStyle Staff

23. elokuuta 2016 klo 17.30

Jessica Alba voi todella tehdä kaiken. Sen lisäksi, että suoritettu mega onnistunut rehellinen kauneus, ei-myrkyllinen kauneudenhoitotuotteita, joka hiljattain lisäsi hiustenhoitolaitoksen kokoonpanoonsa ja toimii, hän on äiti-kaksi. Ei ole ihme, että hän kuvailee kauneuden rutiiniaan “nopeana ja kiireisenä tilanteena”. Alba ei ole koskaan pysähtynyt monitoimintaan, “teen aina jotain, kun laitan meikkiin”, hän kertoi meille. “Otan puhelun tai käsittelen lapsia, kun heittää minun sävytetty kosteusvoide, kermavioletti, ripsiväri ja huulirasva. Jos haluan laajentaa sen, minun on annettava itselleni vankka 15 minuuttia, jotta voisin tehdä oikean savuisen silmän. Muutoin katson kuumaa sotkua. ”  

Koska hänellä ei usein ole paljon aikaa omistaa kauneusrutiinejaan, Alba valitsee tuotteet, jotka ovat nopeita ja helppokäyttöisiä, mutta eivät ole kyllästyneet antamaan vaikuttavia tuloksia. Seuraavilla viidellä iholla, meikkeillä ja hiustuotteilla on aina paikka hänen laukussaan.

VIDEO: Jessica Alba jakaa hänen kauneutensa salaisuuksia

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 54

map