Kasvohöyrystimet: Amazon Kauneudenhankinta, jota et koskaan tiennyt tarvitsevasi

kasvohoito steamer
Getty Images

Victoria Moorhouse

02.03.2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Amazon on maa outoja ja epäselviä laitteita, välineitä ja koneita, joita et koskaan tiennyt tarvitsisi. Melukone, joka tekee nukahtamasta alle 60 sekunnissa? Tarkistaa! Herätyskello, joka kaksinkertaistuu aamulla, koska et ole nähnyt todellista auringon kolmessa kuukaudessa? Ne ovat runsaasti. Mutta se ei ole kaikki kodin edistäminen Amazonin maassa – se on kauneuden ihmemaailma. Katsokaa vain satoja henkilökohtaisia ​​kasvojen höyrykattiloita, jotka ovat oikeutetusti kauhistuneet.

Mikä on kasvojen höyrystin, kysyt? Aivan mitä se kuulostaa. Se on pieni laite, joka tuottaa höyryä, joka on tarkoitettu peittämään kasvosi. Stalina Glot, vanhempi estetiikka New Yorkin Haven Spa -keskuksessa, on tarkoitettu hydratoitumaan iholle. “Se edistää ihon puhdistusta ja stimuloi verenkiertoa, jolloin iho on pehmeää ja sileää”, Glot selittää. Niitä myydään muutamilla muilla ihonhoitotuotteilla, ja joillakin on myös vastaavia pakkausmateriaaleja, koska höyry avaa huokosi ja helpottaa lian ja mustapäiden poistamista. (Vaikka emme suosittele poimimista, ellet ole koulutettu ammattilainen, koska voit lopulta vahingoittaa ihoa.)

Glot sanoo, että sinun pitäisi vain höyryä kerran viikossa ja yöllä, ja että kaikki ihon tyypit voivat hyötyä työskentelystä yksi heidän rutiini. Ainakin he ovat keskustelun aloittaja. Koska vieras snoop ympärillä kylpyhuoneesi ja ehdottomasti kysyä siitä. Mutta missään Amazon-hankinnassa, sinun ei pitäisi klikata “vahvista” tarkistamatta räikeästi rehellisiä, tavallisesti hilpeitä, suorinaisia ​​informatiivisia arvosteluja. Täällä me pyöristyimme joitain sivuston parhaimmista kasvojen höyrylaivoista ja muutama arvostelu, joka kertoo koko tarinan.

VIDEO: Raha: Onko Amazon Prime Worth It?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 + = 50

map