Kaikki mitä tarvitset kohtuuhintaiseen, kotona tapahtuvaan Spa-päiväön

Apteekki Spa Day - Lead 2016
Kohteliaisuus; Getty Images

Erin Lukas

11. huhtikuuta 2016 klo 19.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun elämä on kaikkein stressaavin, juoksu trooppiseen saariin ja menemällä verkkoon kuulostaa äärimmäiseltä ratkaisulta. Seuraava parasta: Käsittele itseäsi rentouttavalle päivälle lähelläsi sijaitsevassa ylellisimmässä kylpylässä. Jos lompakkosi ei voinut käsitellä yksisuuntaista lippua paratiisiin, on kuitenkin mahdollista, että se ei voi hoitaa 4 tähden hemmottelua. Vieressäsi kylpylä saattaa olla oma kylpyhuone.

Onneksi, apteekkikäytävät tarjoavat jokaisen kauneuden tuotteen, jonka saatat mahdollisesti joutua tekemään. Ja yksi asia sinä on, että hieno kylpylä puuttuu? DVR on arvoinen Real Housewives jaksoja, jotka sopivat hyvin kaikkiin peittelyihin, joita aiot tehdä. Joten sammuta puhelimesi ja hemmottele viikon stressiä pois näillä edullisilla löydöillä.

RELATED: Paras Apteekki Mascaras kaikille Lash tarvitsee

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map