Julkkikset peittävät tämän ihonhoitotuoton, ja se kannattaa hypeä

Ensimmäistä kertaa, kun kuulin tohtori Barbara Sturmista, kun vampyyrin kasvot tekivät Internet-kierroksiaan Kim K.W.n jälkeen. hajotti oman verensä kaikkialla kasvoillaan. Pohjimmiltaan veren plasma-infuusio ihonhoito oli kaikkialla, ja tohtori Sturm tunnettiin siitä, että se oli edelläkävijä liikkeen ja muotoiltiin räätälöityjä kosteuttava voiteet tehty sen kanssa. Vähäisen kaivamisen jälkeen sain kuitenkin selville, että hänellä oli koko julkkis-hyväksytty ihonhoitokokoelma, jossa ei ollut verta. Puhumme kuuluisuuksia, jotka kirjaimellisesti hehkuvat, kuten Rosie Huntington-Whitely, Irina Shayk, Kate Moss ja Angela Bassett.

Se, yhdessä minimalistisen, Instagrammable -valkoisen ja mustan pakkauksen kanssa, vakuutti minulle, että linjalle annettaisiin tie-testi omaan rutiiniini. En voi kertoa, kuinka kiitollinen olen, että tein.

Dr. Sturm, joka on esteettisen lääketieteen erikoislääkäri ja molekyylikosmetiikka, loi filosofiansa mukaisen kokoelman, jonka mukaan ihonhoitotuotteesi parantavat ihon ja tehtäväkseen sen pitäisi olla hajuaineita, kivennäisöljyjä ja säilöntäaineita. “Ihosolut on ravitettava ja suojattava”, hän kertoi meille. “Siksi muotoilen tuotteitani vain sellaisilla aineilla, jotka on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa, joilla on voimakas vaikutus ikääntymisen, tulehduksen ja hapettumisen torjuntaan, samalla kun saadaan aikaan solujen uudistuminen, syvä hydraus , ja perus ravitsemus.

RELATED: Tämä anti-ikääntyvä seerumi on kuin Botox pulloon

Kokoelma koostuu 13 tuotteesta ja toisesta linjasta, joka on tehty tummemmasta ihon sävystä, jonka hän loi yhteistyössä Angela Bassettin kanssa.

Se on hyvin pyöristynyt mutta tiivis, jossa on kolme erilaista seerumia, silmänympärysvoide, kaksi erilaista kasvovoidea, puhdistusaine, innovatiivinen SPF-tipu, kasvopyyhkäisy ja muutamat ostavat kuin maski, jonka hän ensin muotoili Cherillä (kyllä, Cher) hänen keittiössä.

“Aloitin ajatuksella, että vähemmän on enemmän, ja vähemmän, käytä vain parasta”, hän sanoo kurvoitetusta linjasta. “Pohjimmiltaan sinun täytyy puhdistaa, levittää, hydrata ja suojata ihoa. Ensimmäiset lanseeratut tuotteet olivat puhdistusaine, kuorinta, kerma, jonka veriplasman kerma oli perusaineiden kanssa samankaltainen, ja paikalliseen käyttöön tarkoitettu hyaluroninen seerumi, joka ei ollut yleinen, koska tämä oli tärkein ainesosa, jonka injektoin iho. Silmänympärysvoite syntyi saatuaan useita potilaspyyntöjä yhdelle. Super Anti-Aging seerumin luominen ladasin hyaluroninen seerumi anti-aging-aineilla, koska uskomme, että seerumit toimivat erinomaisina kuljetusvälineinä anti-aging-aineosille. “

Seerumit tekivät minut rakastumaan brändiin. Vaikka tyyris, löysin ne uskomattoman tehokkaasti kosteuttavana ja rauhoittavana herkkänä, reaktiivisena ihoni. Calming-seerumi ($ 250, bloomingdales.com), joka on ylivoimaisesti suosikkini ruusunpunaiselle iholle, on maitomaista ohutta nestettä, joka sulaa ihoon ja on suunniteltu vähentämään punoitusta ja tulehdusta sekä vähentämään palamista ja reaktioita vahvistamalla ihon puolustusmekanismit.

VIDEO: Olemme kokeilleet: Full-Body Microdermabrasion

“Rakastan rauhoittavaa seerumia niin paljon,” hän kertoi minulle, kun myönnin, että käytän sitä päivittäin ja öisin. “Alun perin luotiin käytettäväksi klinikoiden jälkikäsittelyssä punoituksen vähentämiseksi ja ihon rauhoittamiseksi, potilaat kertoivat minulle valmistavan sitä kotikäyttöön, koska he rakastivat sitä niin paljon.” Nyt rauhoittava seerumi tekee ihmeitä rosaceaa vastaan , punoitusta ja ärsytystä Voit silmämääräisesti nähdä rauhoittavan tuloksen 30 sekunnissa Jos käytät seerumia ja katsot peiliin, näet punoituksen haalistumisen – rakastan sitä.On myös hyvä käyttää aurinkoa, vastaan hyttyspaloja, parantavan seerumin lapsilleni “arpeille”, ja jälkihuovan ja parranajon avulla. Voit myös käyttää sitä kauniin hehkun kuivaan jalkaan ennen menoa ulos. “

RELATED: Lopuksi, ripsien seerumi Natural Beauty Lover

Tämä on ollut vallankumouksellinen askel minun rutiiniin ja on ehdottomasti helpottanut herkkyjä, joita olen käsitellä viime kuukausina. Siksi hinta on helppo perustella.

Toinen henkilökohtainen suosikki on Eye Cream ($ 140, bloomingdales.com), joka on ohut ja jäähdytysgeeli, joka käyttää monimutkaista depuff ja rauhoittaa ja omega lipidit kosteuttava. Tietenkin on erittäin ennakoituja Sun Drops, joka on seerumi-SPF, jonka avulla voit parantaa kosteusvoidetta aurinkosuojalla ja on saatavana pian Yhdysvalloissa.

Tiede-pohjainen ihonhoito, joka on aika tarkastella, julkkikset ihastuvat ja todella toimivat? Nyt se on unelma.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map