Jessica Alba haluaa auttaa sinua valloittamaan akne ja ikääntyminen

TK
Mike Coppola / Getty

Victoria Moorhouse

29. elokuuta 2017 @ 18:00

Kuten monien muiden vuosituhannen naistenkin kanssa, käsittelen ihonhoito-ongelmien kaksoiskuoppia. Olen edelleen käsitellä akne breakouts, mutta olen myös alkanut saada erityisen tietoisia merkkejä ennenaikainen ikääntyminen, kuten ryppyjä ja epätasainen tekstuuri. Merkitkäämme tämän vielä eräänä syynä siihen, että 20-luvun puoliväli on karkea. Jessica Alba on kuullut kaikki huudamme, koska rehellisen yrityksen ja rehellisen kauneuden julistaja ja perustaja on käynnistänyt uuden anti-aging- ja anti-akne-ihonhoitokoelman Younger and Clearer.

Liittämällä Alban kauneusoperaatioon, viiden tuotevalikoiman muotoiltiin ilman esineitä, kuten mineraaliöljyä, synteettisiä tuoksuja tai väriaineita, ja sillä on vahva kasviperäinen ainesosaluettelo, jossa käsitellään aknen ja ikääntymisen visuaalisia oireita ilman mahdollisesti haitallisia kemikaaleja.

Esimerkiksi yö-seerumi valmistetaan puhtaalla retinolilla, samoin kuin talviharrasta peräisin olevasta salisyylihaposta, kun taas väriaine on valmistettu nokkosorneen, tunnettu supistava ja ravitseva omena-uute. Loppuosa sisältää kasvovesiä, pistokäsittelyä ja puhdistusaineita.

Linja lanseerattiin kolmivaiheisella hoitomenetelmällä, mukaan lukien puhdistusaine, kosteusemulsio ja yöseerumi, ja brändin kliinisissä tutkimuksissa 80 prosenttia osallistuneista väitti, että heillä oli vähemmän näkyviä huokosia ja tasapainoisempi iho. Ei huono.

Rivit vaihtelevat hintaan 14 dollaria 38 dollariin, ja ne ovat nyt saatavilla HonestBeauty.com-sivustolla, mutta voit ostaa kaikki ostokset alla olevassa galleriassa.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 69 =

map