Internet on murskassa tämän Black Bath Bombin yli

Kylpypommit tekevät suurta paluuta. Kyllä, samat tuotteet, joita ostit irtotavarana, koska he ovat vain niin kaunis katsomaan. Ja sinä tiedät, että he tuntuivat paljon paremmalta ja kehittyneemmältä kuin tavallinen kupla-amme. Sano, myönnä, että sinulla oli muutama istuu kylpyhuonehyllyissäsi kuukausia … tai vuosia. Miten yksi Todella käytä cupcake-muotoista kylpypommi ilman tunne ainakin vähän syyllisyyttä?

No, kuten aiemmin mainitsimme, Internet on parhaillaan hämmästyneenä vesipommien käsitteen ympärille – ja tästä syystä. lyhyt Instagram-video pommipommi toiminnasta lähetetty käyttäjä emma on yli 1,4 miljoonaa katselua, ja kun katselet sitä, saat miksi. Se on myös lähetetty kaikkialle verkkoon, ja se näkyy Twitterissä BIG-reaktiolla. 

RELATED: Paluu: Muista, kun Emma Roberts oli laitonta?

 

✖ Musta nukkumispommi kiehtoo minua aina. ######### #classics #classicrock #creepy #gothgoth #video #wow #stunning

Video, jonka lähettäjä ✖EMMA LOUIISE✖ (@toxicbitchcraft) on

 

Olemme nähneet melko paljon jokaisesta värikylpypommin, paitsi musta. Me kirjaimellisesti ei pääse yli, miten musta ja inky vesi näyttää! Kylpypommit ovat ilmeisesti online-yritys Hex Bomb ja ne voidaan ostaa verkossa. Ja jos olet huolissasi väristä, tuotemerkki väittää, etteivät ne tahraa. Siirry eteenpäin … Me tietää haluat katsella vid uudelleen. 

RELATED: Tämä Self-Tanner myös sattuu olemaan uusi Fave SPF

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 41

map