Ihmiset Swooning Over Glitter Paste, emmekä voi syyttää heitä

Jos tiedämme varmasti jotain, se on mahdollista ei koskaan on tarpeeksi kimaltelevaa. Erityisesti lomien aikana, olimmeko oikeassa? Ja aivan kuten kirjoitimme, mitä voidaan hyvin kutsua “kimaltelevaksi kaudeksi”, on uusi brändi, joka tunnetaan sen voimakkaasti kirkkaista tuotteista, on tullut esiin.

Halloween-kunniaksi voit nauttia 15% koko ostoksestasi koodilla LEMONWEEN. Jaa rakkautta ja tunnista ystäväsi ✨Hankinta, linkki bio ✨ ������ Kaikille kotimaisille asiakkaillemme tilaa ennen 26., saadaksesi herkut Halloweenille. Kuva @debramacki

Kuva, jonka kirjoitti lemonhead.LA (@ lemonhead.la)

Tapaa Lemonhead, Los Angelesissa toimiva indie-kauneudenhoitoyhtiö, joka on saamassa melko vähän huomiota niiden ainutlaatuisen teksturoidun “SpaceJam” ($ 25, GetLemonhead.com).

Se on olennaisesti meikkipintainen glitter-tahna, tai pomade, jota voit hakea missä tahansa sydämesi haluaa hieman blingiä. Osa syystä SpaceJam on saamassa niin paljon vauhtia, koska se ei ole löysä glitter. Se tarkoittaa, että se on vähemmän sotkuinen, sopii tasaisemmin ja pysyy missä tahansa.

Yksi suosituimmista asioista on löytää hämmästyttäviä toimituksellisia meikkiartisteita ja @violette_fr on yksi parhaista. Kiitos, Violette, uskovat meihin ja käytät tuotteitamme luomaan taidetta. ✨�� #spacepaste #spacejam #editorial #glitter #nyc · · · Sait juuri nämä uudet babes @ lemonhead.la. Ja en voi odottaa pelata tämän kanssa. Tämä uskomaton kimalteen kerma tekstuuri ajaa minun hullu! Ehkä se on minun opetusohjelmassani “miten koruja vaikuttaa silmäluomiisi …” ��✨✨ tuletko sinä siihen? -Violette

Kuva, jonka kirjoitti lemonhead.LA (@ lemonhead.la)

#birth ���� #getlemonhead #spacejam #madeinLA

Videon, jonka on lähettänyt lemonhead.LA (@ lemonhead.la)

 

SpaceJam tulee kaikenlaisiin väreihin, mukaan lukien “SeaPunk”, akvamariini; “Paradise Beef”, rikas pronssi; “Gildebeest”, todellinen kulta, “Gunshow”, musta ink onyx; “Midnight Society”, holografinen hopea; ja paljon muuta. Voit myös ostaa viiden sarjan tai muokata omia. Sinulla on myös innoissasi kuulla, että jokainen yksittäinen potti maksaa helposti 25 dollaria, joten se on erittäin edullinen.

Ja jos se ei riitä keskiviikkona torstaina (koska miksi se olisi?), Voit tehdä hiuksesi sopivaksi kannuksi, voit päällystää säikeesi Major Moonshine Glitter -geenillä. 

Sillä on enemmän syytä koristella itsesi kaikkialla glitterillä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map