Hyviä uutisia: Voit juoda alkoholia ja olla terveellisiä – Hannah Bronfmanin mukaan

Instagram on täynnä savua ja peilejä, mutta kun Hannah Bronfman laittaa kuntosalin selfie seurasi nopeasti hänen sekoittamalla juomaa, hän kertoo, että se on. Tärkeä asia: DJ: n, kuntoilijan harrastaja ja HBFIT: n perustaja ovat äskettäin yhdessä Don Julion kanssa kehittäneet vähäkalorisia, vähän sokeria sisältäviä cocktail-reseptejä, jotka poistuvat karkean harjoittelun jälkeen rikkomatta edistystä. Tässä Bronfman käsittelee kaikkea hänen fitspirationsa ja työharjoittelun kasvoista pesemättä hän ei koskaan lähde kotiin ilman-plus, miten tehdä hänen suosikki cocktail. 

Mikä on sinun suosikki harjoituskurssi juuri nyt?

Olen yrittänyt saada takaisin käynnissä. Jos ajetaan omasta, kukaan ei pidä minua tilivelvollisena, joten lopetan ja kävelen. Menen yhteisöön, joten olen lyönyt Mile High Run Clubia. 

VIDEO: Kokeile tätä terveellistä, edullista myöhäisillasta

Juot paljon?

Ollakseni rehellinen, minä. Olen aina ollut tasapainossa – ei uhraa yhtä asiaa toiselle eikä ole ääripiste. Tulen ehdottomasti tequilaa, kun tulen kotiin yöksi, ja varmasti vielä huomenna herätä ja mennä kuumalle joogalle. Nämä kaksi asiaa ovat käsi kädessä. He eivät ole toisiaan poissulkevia. Sinun on hikoilla pois ne toksiinit ja ottaa reuna pois.

Mutta sinulla on suuri iho! Mitä pestä kasvosi harjoittelun jälkeen??

LINNÉ puhdistaa puhdistusaine (58 dollaria, ahalife.com). Se on todella lievä kuorinta, joka saa kaikki meikkiä pois yhdellä iskulla. Ja se on matkakokoinen!

Olet kuntosi inspiraatio 390.000-plus Instagram-seuraajallesi. Kuka on sinun #fitspo?

Asun Serena Williamsille. Minä elän hänen raskaudestaan. Kaikki siitä. 

Oletko koskaan ottanut taukoja sosiaalisesta mediasta? 

Joskus sammutan, mutta sitten löydän itseni [Instagram] Storying. Joskus menen päiviä lähettämättä mitään, mikä on hienoa, koska se ei ota elämääni. Olen varma, että ihmiset ajattelevat: “Tämä tyttö on puhelimessa 24/7.” Mutta oikeasti, näet todennäköisesti kaksi minuuttia 24 tunnin päivältä.

RELATED: Hannah Bronfman on käynnistämässä terveysruokaa

Mitä neuvoja annat yrittäjille?

Et voi lopettaa. Jos haluat saavuttaa jotain, aiot törmätä tiesulkuihin, mutta sinun on opittava kaventamaan ja tutkimaan vaihtoehtoja. Älä ole liian lähellä mieltä, ja älä usko, että vain yksi tapa päästä sinne, missä haluat olla. On olemassa tuhat tapaa päästä sinne ja jos yksi tapa ei toimi, kokeile toista. Opit epäonnistumisista. Ne silmät avautuvat. Joskus he suuttuvat ja et usko, että aiot koskaan voittaa heidät, mutta sinä tahdot. Se vain jatkuu.

tk
Kohteliaisuus

Sgt. Pippuri

tEKEE 1 cocktailia

ainekset

1 1/2 oz Tequila Don Julio Blanco

2 oz tuoretta paprika mehua

1 oz tuoretta lime mehua

3/4 oz yksinkertaista siirappia

1/2 tsp jalapeño mehua

ohjeet

1. Yhdistä kaikki jäätelön ainesosat cocktaattiin.

2. Ravista hyvin ja kaada jäälle mason purkkiin.

3. Koristele jalapeño-viipaleella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 70

map