Hiustenhoito Oribe vain käynnisti Beauty Line

Oribe lead
oribe / instagram

Erin Lukas

05.07.2016 klo 16.45

Jos kyselisit meidät autiomaa-saaristotuotteissamme, Oriben kuiva teksturointisuihke olisi listan kärjessä. Monien brändin muiden tarjousten lisäksi spray on ansainnut kulttitietoja julkkisten hairstylistien, toimittajien ja tavallisten naisten keskuudessa, jotka etsivät täysin vaivattomia, irtonaisia ​​hiuksia. Oribe Canalesin, joka on ollut Jennifer Lopezin pitkäikäisyyspro, on perustanut Oribe-brändi, joka on laajentunut hiustenhoidon lisäksi tuomalla esiin linja meikkiin ja ihonhoitoon sekä hiustarvikkeet ja työkalut.

Meikki- ja ihonhoitotuotteen etuosassa 21 tuotekokoelma sisältää vähän kaiken, kuten korkealuokottavat kynsilakat ja dekadentin kulta-infusoidun kasvonsuojaimen.

Vaikka emme halua pelata suosikkeja, pari uutta meikkiä ja ihonhoitotuotetta on kiinnitetty erityisesti silmiimme. Côte d’Azur Replenishing Body Wash (42 dollaria) on nopeasti löytänyt pysyvän paikan suihkussaan, koska se antaa meille mahdollisuuden nousta esiin tuotemerkin koukuttava allekirjoitus Côte d’Azur tuoksu, jolla on kulttimaista seurantaa itsessään, ja Lip Lust Crème -huulirasvien trio (42 dollaria jokaista), jotka ovat täynnä smaragdinvihreitä ja kultaisia ​​luoteja, jotka näyttävät yhtä kauniilta kuin itse sävyt.

Selaa läpi tarkastellaksesi kaikki uuden kokoelman nyt saatavilla olevat tuotteet, yksinomaan osoitteessa oribe.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 29 =

map