Here’s What Deciem on sanottava kaikesta Instagram-draamasta

Ehkäpä ensimmäisen kerran kuullut tavallisesta viime keväänä, kun ihonhoito-brändin 7 dollarin säätiöt nostivat 25 000 henkilön odotuslistan ennen niiden käynnistämistä, olet havainnut suoratulpat tislatut pullot ja putket, jotka tuotteet sijaitsevat teidän Instagram-rehu, tai luette, että Kim Kardashian on 10 dollarin retinoidien anti-aging seerumin fani.

Viime aikoina brändi on kiinnittänyt huomiota uudesta suunnasta, jonka emoyhtiö Deciem, Brandon Truaxe, toimitusjohtaja on ottanut Instagram-tililläan.

RELATED: Olemme kokeillut $ 7 säätiötä 25 000 henkilön odotuslistalla

Ihonhoito pakkomielle alkoi puhua viime kuussa, kun Truaxe alkoi lähettää läpinäkyviä viestejä, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin yrityksen tunnus “Epänormaali kauneusmerkki”. Kaikki alkoi 24. tammikuuta, jolloin hän ilmoitti lopettavansa kaikki yhtiön 16 markkinointistrategian strategiat, ja totesi, että “markkinointi on yksinkertaisesti tapa vakuuttaa ihmisiä ostamaan asioita, joita he eivät halua tai eivät ei tarvitse. Sen sijaan Truaxe sanoi, että hän olisi vastuussa alustasta, jolla on tällä hetkellä yli 337 000 seuraajaa.

Tämän videon sanat tarkoittavat enemmän minulle kuin kenellekään. Puhun teille kauniista ihmisistä sosiaalisissa kanavissamme nyt. Säilen sähköpostin tilausluettelon ja voit tilata sen lähettämällä tyhjän sähköpostiviestin osoitteeseen [email protected] Jaan ajatuksiani, jotka liittyvät enemmän elämään kuin DECIEM omalla Instagram-syötteellä @ btruaxe. Olemme kaikki ihmisiä. Emme ole kuluttajia, rotuja, sukupuolia tai seksuaalisuutta. �� Yhteiskuntatiimimme ei vastaa mihinkään kommenttiin tästä viestistä, koska minä vastustan kaikkia heitä henkilökohtaisesti. Pyydä tilauksia tai tuotekysymyksiä toiseen viestiin tai DM: n kautta, jotta voin sitoutua tähän tehtävään. ❤️

Toinen viesti, jonka THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY (@deciem) jakaa

Truaxen alkuvaiheen tuloksista saatiin positiivisia arvosteluja, ja yhtiön seuraajat suostuttivat aitouteen jättämällä kommentteja, kuten “tämä on mahtavaa! Kiitos luomasta sellaista tehokasta mutta vielä saatavilla olevaa tuotemerkkiä” ja “rakastan brändiäsi, avoimuutta, tuotteitasi, sitoutuminen laatuun ja asiakaspalvelumme! “

Seuraavien viikkojen aikana, kun Truaxe jatkoi virallisia avoimia virkojaan, hän käytti foorumia sähköpostin vaihtoehtona antamalla ohjeita yrityspäätöksistä henkilöstölleen ja yrityksen toimittajille.

Truaxe ilmoitti 4. helmikuuta, että yritys pyrkii poistamaan kaiken muovin käytön merkkituotteissa ostoskasseja, pudotuspusseja ja perustapulloja, jotka “maksoivat enemmän kuin lasipulloja, koska ne on valmistettu” hienostuneesta muovista ” “jossa on kaatopaikan kuva. Postin otsikossa hän nimeää myös kaksi työntekijää ja kehottaa heitä välittämään nämä tiedot tavarantoimittajilleen. Hän kertoo myös “Peter of Mong Packaging”, että brändi ei enää käytä yritystä, mutta hän on tervetullut tekemään työtä Deciemille.

Poistamalla kaikki muoviset, mukaan lukien ostoskassit, kuopat, pohjapullot (jotka maksoivat enemmän kuin lasipulloja, koska ne ovat “hienostuneita” muoveja). Alessandro ja Hajar, kerro toimittajillemme, että tämä suunnitelma on valmis vuoden 2018 loppuun mennessä. Peter of Mong Packaging, olen pahoillani siitä, ettemme enää käytä muovia. Olet niin hyvä henkilö. Kannatan sinua ja perhettäsi tulla Kanadaan, jos haluat ja voit työskennellä DECIEM: ssä. Alan Idealpakista, tämä suunta tarkoittaa enemmän liiketoimintaa sinulle ❤️�� (@apple ota lisää aasi hymiö koska ei ole hevonen Marokossa niin pitkälle kuin voin kertoa). Anteeksi, että toistan tämän muistiinpanon useita kertoja tänään eri videoilla. Rakastan sinua, Brandon. (Se on aurinkoinen täällä. ❤️��)

Toinen viesti, jonka THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY (@deciem) jakaa

Samana päivänä hän lähetti myös kuvan nuoresta miehestä, joka seisoo seinää vasten ja esitteli hänet Deciemin tehtaan johtajaksi. “Hänen nuorin veli Omar on tulossa Kanadaan liittymään DECIEMiin. Astrid ja @diafoley, Riad ei ole poikaystäväni (en ole homo). Hän on veljeni ja rakastan häntä (ja hänen kaunis äitinsä, joka on äitini), “Truaxe sanoi postin otsikossa.

Riad on meidän tehdaspäällikkö. Hänen perheensä otti minut käyttöön, kun tarvitsin apua. Hänen veljensä Hashim ja Faras johtavat Yhdysvaltojen sähköistä kaupankäyntiämme. Toinen veli Ammar myy tuotteitamme Irakissa, mistä he ovat. Hänen nuorin veli Omar on tulossa Kanadaan liittymään DECIEMiin. Astrid ja @diafoley, Riad ei ole poikaystäväni (en ole homo). Hän on veljeni ja rakastan häntä (ja hänen kaunis äitinsä, joka on äitini). Estée Lauderin sijoituksen vuoksi olen voinut antaa perheelle 500 000 dollarin lahjan tammikuussa. He rakentavat kodin. Ja Riad on nyt matkalla maailmaan kanssani maaliskuuhun asti. Rakastan sinua, Riad ��❤️��. Astrid, katson sinua Amsterdamissa rakentaa vauva Avestan. Meidän vauva, Avestan. ❤️

Toinen viesti, jonka THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY (@deciem) jakaa

Kun Instagram-tilin uusi suunta kehittyi, fanit alkoivat huolestua Deciemin ja Truaxen mielenterveyden tulevaisuudesta. Reddit aiheen aiheet pudotettiin ja fanit alkoivat kyseenalaistaa, pitäisikö heidän varastoida suosikkituotteitansa Ordinaryista ja yhtiön muista tuotemerkeistä, jos kohtuuhintainen ihonhoito apokalyysi tulee.

Draammi kasvoi, kun Redditin käyttäjät syövät aiemmin työntekijöiden katsaukset Deciemin työskentelystä yrityksen Glassdoor-profiilissa toivoen koottavansa, mitä yrityksen kanssa käydään, kun he suuntaavat kohtuuhintaisiin ihonhoitotuotteisiin.

RELATED: Kim Kardashian West Swears Tämä 10 dollarin anti-ikääntyvä seerumi

Elokuussa 2016 lähtien Ordinary on tullut Deciemin parhaiten myytävä brändi, ja lähes jokainen tuote loppuunmyytyin sen alkupäässä Sephora.com-sivustolla tänä syksynä. Toronto-yhtiö perustettiin vuonna 2013 ja sillä on nyt 16 ihonhoito-, hiustenhoito- ja täydennysmerkkiä sen sateenvarjon alla. Kolme muuta matkalla tänä vuonna tänä vuonna yhdessä toimitusjohtaja Nicola Kilnerin.

Breakout-brändin perusta on tarjota ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat tuttuja, kokeiltuja ja totuudenmukaisia ​​ainesosia, joiden tiedetään toimivan tavallisilla ihonhoitotuotteilla kuten retinolilla, glykolihapolla ja C-vitamiinilla kohtuuhintaan. Kliiniset valkoiset etiketit kertovat jokaisessa käsittelyssä vaikuttavat aineosat – jotka ovat kaikki lisäaineiden ja hajusteiden tyhjiä.

Mikä uskomattomia on brändin hinnat, jotka ylittävät 15 dollaria, ja useimmat tuotteet kuuluvat 10 dollarin alueelle. Kilner kertoo, että hän vertailee tavanomaisen hintapisteen filosofiaa ostamaan pullo aspiriinia apteekista lievittämään päänsärkyä. “Näet pullon 5 dollaria tai pullon 50 dollaria, mitkä aiot ostaa?” hän kysyy.

Kilner etsii tuotteiden alhaiset hinnat käyttämällä laadukkaita raaka-aineita, joita on laajalti valmistettu kaikkialla maailmassa, sekä perinteiset mainoskampanjat ja markkinointi. “Se ei ole ainesosia, jotka tekevät tuotteesta kalliita”, hän sanoo. “Se on pakkaus ja todellinen valmistusprosessi, joka voi nostaa marginaaleja.” Siksi Deciem valmistaa kaikki tuotteet kotimaassaan Toronton tehtaallaan.

VIDEO: 5 Tuotteet, jotka auttavat Winterize Your Skin

Nopea laajennus – brändi avaa vielä viisi uutta myymälää New Yorkissa tänä vuonna ja tarkastelee Yhdysvaltojen muita kaupunkeja, toiseksi suurimpia U.K: n markkinoita – on johtanut tuulettimen suosikkituotteisiin jatkuvasti myymällä. Koko tuotantoprosessin pitäminen perheessä on tärkeä tekijä siitä, miksi tuotteet ovat johdonmukaisesti loppu. Kilner sanoo, että yhtiö on kasvanut nykyisen tehtaansa ja aikoo siirtyä uudelle 75 000 neliön jalka-toimistolle ja tehtaalle Torontossa keväällä ja toivoo saavansa kysyntää.

Brändi tietää, että Truaxen sosiaalisen median osto on nykyinen tee, jota fanit ja kauneusala juovat, mutta vaatii, että heillä ei ole mitään piiloutua, koska he ovat aina olleet yrityksen läpinäkyviä ja jatkavat Truaxen kanssa Instagramilla kuin foorumi puhua itselleen. Se on jatkuva avoin, rehellinen keskustelu skinkareista, jota brändi on aina toivonut asiakkaidensa keskuudessa ja Redditin ja Instagramin fanien keskuudessa. “Olemme aina maininnut molemmat hyvät ja huonot puolet siitä, että jokainen tuotevalikoimamme käyttää sivustoamme niin, että asiakkaat tietävät tarkkaan, mitä he odottavat käyttäessään niitä”, Kilner kertoo. “

Kiistely kauneuden alalla ei ole mitään uutta. Brändit kutsuvat toisiaan kopioimaan toistensa pakkauksia, Kylie Jennerin julkkiksia on syytetty varastamasta Instagram-meikkitaiteilijoiden töitä brändin omiin grafiikoihinsa ja Instagram-tili @diet_prada on omistettu muotin ja kauneuden kopiokoneiden räjäyttämiseen. Ennennäkemätön on Deciemin avoimuus ja se tulee suoraan yhtiön toimitusjohtajalta.

Vuonna 2018 on yhä selvemmin merkitystä, että tuotemerkit kohtaavat todellisena säilyttääkseen asiakkaansa ja fanejaan, mutta kuinka pitkälle on liian kaukana, kun on kyse todellisesta?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 82

map