Hard Candyn uuden huulipunan linja sisältää kaikki uudet värit, joita olet ikinä halunnut

Hard Candy on juuri irroitellut yhdeksän uutta huulipunaista Fierce Effects Lipstick Line -mallistoon, joten se on yhteensä 18 ainutlaatuista väriä. Kuka tarvitsee 18 erilaista huulipunaa, kysyt? Me kaikki? 

Vielä tärkeämpää on, että he ovat menneet täydelliseen kaasuläheeseen näissä äskettäisissä lisäyksissä, ja kauneuden maailma on huimaa. Voimakasta ja kirkkaan keltaista huulipunaa nimeltä Sunshine (se tahtoa laittaa sinut hyvällä tuulella, vaikka ehkäpä poljetit kahvia koko paitaasi) kermanväriseksi, jauhemaiseksi nimeltä Sky’s The Limit, pehmeään, vaaleaan purppuraan sopivasti nimeltään Sly-Lac, jokaiselle on vähän jotain.

RELATED: ORLY Aloitti vain kynsilakkaa, joka hengittää

Saimme käsiämme uusimmilla sävyillä, ja olemme melko vaikuttuneita. Formulaatio on huippuluokkaa, varsinkin 5 dollaria pop-ja pigmentaatio ei ole vitsi. Jotkut värit, kuten Seduced (kirkkaan punainen) ja Jealousy (metsä vihreä) sovelletaan tasaisesti yhdellä kerroksella. Jotkin kevyimmistä väreistä edellyttävät värejä, kuten Sunshine ja Virtual Reality (kermanvalkoinen). Tämä on odotettavissa vaaleilla sävyillä. Kaikki värit tuntuvat kermaisilta ja kosteuttavat huulillesi, ja parhaimmillaan he haavat karkkia.

RELATED: Autamme sinua ostamaan seuraava Vampy Lipstick

Fierce Effects huulipunat ovat saatavilla yksinomaan Wal-Martissa sekä verkossa että myymälöissä. Suosittelemme, että napsautat sinistä. Kuvittele kaikki haluamasi… 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map