Haluatko Kate Mossin Signature Nude Lip? Se istuu apteekissa

Kuuntele, on supermalleja ja sitten on huippumalleja. Se vain niin tapahtuu, että Kate Moss kuuluu jälkimmäiseen luokkaan. Sama koskee huulipunat. Ja totuus kertoo, yksi suosikki huulipunan muotoiluja kaiken aikaa tapahtuu olla Kate Moss Rimmel. Vietin monta kovakätistynyttä lastenhoitopakettia niille parempaan osaan viimeisten 15 vuoden aikana. Ne ovat erittäin pigmentoituja, hämmästyttäviä värejä, kermanvärisiä ja erittäin ylellisiä – kaikki erittäin kohtuullisella hintatasolla. Puhumattakaan, he ovat Kate Moss!

Joten sinun on parempi uskoa, että kun kuulin, että Rimmel ja Kate Moss julkaisivat Kateen kestävän kehyksen huulipunan 15-vuotisjuhlakokoelman, niin minä melkein päädyin. Lisää uskomattomia sävyjä, mukaan lukien kolme ainutlaatuista punaista ja kolme vastustamatonta alastomuutta jokaisesta kuviteltavasta tilanteesta, mukaan lukien kirjaimellisesti nimeltään “My Nude”, ja se on melko yksi parhaista alastuista, joita olen nähnyt jonkin aikaa. On totta, mitä Mossia nähdään säännöllisesti yllään. Lue lisää siitä, miksi he ovat, en voi lopettaa puhumasta heistä. 

Mitä kutsutaan:

Rimmel Lasting Finish huulipuna Kate

Kuinka paljon se asettaa sinut takaisin:

6 dollaria kappale tai 36 dollaria kaikille heille; Walgreens

RELATED: Haluatko hiuksesi kasvaa? Tämä öljy voi auttaa sinua

Mikä tekee siitä erityisen: 

Ne juhlivat Kate’n kumppanuutta Rimmelin kanssa, ja niillä on jokin osa hänen allekirjoituksensa ulkonäöstä, mutta ne ovat myös infusoida valonheijastavalla Black Diamondsilla, jotta saadaan aikaan erittäin voimakkaasti pigmentoitu muotoilu, joka on pitkäikäinen mutta silti mukava mukava.

Kuka se on??

Onko sinulla huulia ja haluat tuntea kivaa? Seuraava kysymys. 

Milloin sitä käytetään:

Onko huulipunalla väärä aika??

Mikä tuntuu:

Sileä kuin voita. 

RELATED: Blush-paletti, joka vie arvaamaan työsi aamun rutiinistasi

Mitä Internet sanoo:

Perinteinen lahja, joka vietti 15 vuotta yhdessä = kristalli. Kuinka vietämme 15 vuotta #KateMoss = rajoitettu painos #LastingFinishByKate-kokoelma. # RimmelKate15 Hanki kaikki 6 sävyä @Walgreens ja @ CVSPharmacy. Vasemmalta oikealle: 54 Rock ‘N’ Roll Nude, 52 Idol Red, 53 Retro Red.

Kuva, jonka on lähettänyt Rimmel London US (@rimmellondonus)

VASTAA nämä uudet lippies @ rimmellondonuk @ rimmellondonnl @katemossofficiall ���� Swatches tulossa pian�� #NationalLipstickDay #KateMoss # RimmelKate15 #RimmelLondon #KateXRimmel #lawsistahs #lawsistahstv

Kuva, jonka on lähettänyt L A W S I S T A H S (@lawsistahs)

Mitä se haju kuin:

Allekirjoituksen marja-tuoksu tunnet ja rakastat Rimmel Lontoosta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 43

map