Haluat ehkä syödä Lanon uutta huulirasvaa – se tuoksuu niin hyvältä

Rakastan minua hyvää huulirasvaa. Lihavin huulipunaa käyttäväksi tuntuu tarpeelliseksi käyttää paljon huulirasvaa, jotta huuleni ovat sileät, hermostuneet ja pörröivät. Lano Lips Original 101 -voide on yksi suosituimmista suosikeistani. Pyyhkäise antelias kerros ennen sänkyä ja herätä sitten täysin mukavilla ja kosteilla huulilla. Mutta viime aikoina rakkauteni OG 101-voiteesta on siirtynyt Lanoon erittäin jännittävästä uudesta julkaisusta. Se olisi Lano Lips 101 voide mansikka.

Se on herkullista ja huulipunaa hyvä. Lisää siitä, miksi se on mahtava kastike, kuulimme Lanin perustajalta Kirsten Carriolta.

Mitä kutsutaan:

Lano Lips 101 voide Mansikka

Kuinka paljon se asettaa sinut takaisin:

Musta Tap milkshake (ilman kaloreita) … 13,50 dollaria; utla.com

SAMANKALTAISET Haju tämä hajuste, hetkessä tuntea olosi innostuneeksi päivästäsi

Mikä tekee siitä erityisen:

Se kestää ALL NIGHT. Jos laitat sen, kun yrität nukkumaan yöllä, me 100 prosenttia lupaamme, että se on edelleen siellä aamulla, joka tekee taikuuttaan. Lisäksi se on 100-prosenttinen luonnollinen, kasvissyöjä ja öljystä ja vahasta riippumaton. 

Kuka se on??

Jokainen ja kaikki! 

Milloin sitä käytetään:

Käytä sitä käsittelemään kuivia huulia, ihon laastareita, “kanaa kyynärpäitä” ja kynsinauhoja. Se säilyttää kaikki 101 käyttötarkoitukset, jotka ovat Lano’s Original 101 -voide. 

RELATED: Tämä silmälasilija pysyi koko Surf-istunnon aikana. Ei vitsi.

Mikä tuntuu:

Super hydrating ja kosteuttava 

Mitä se haju kuin:

Se haisee herkullista – aivan mansikoita! 

RELATED: MOST Kuvakaapit Huulipuna hetket elokuvan historiassa

Mitä Internet sanoo:

Ah @lanolips missä olet ollut koko elämäni! Olen laittanut 101 voiteen huulilleni ennen nukkumaanmenoa joka ilta viikossa – hyvä bye winter chap! Hei sileä, pehmustettu hyvyys! ����

Valeria Ramirezin (@ valeria_the_well_nest) lähettämä valokuva

Värikäs pouty suutelee tyttöni kanssa @lanolips Perfect Nude Sävytetty Balm �� Rakkaus löytää tuotteita, jotka ovat sulfaattisia ja paragon-ilmaisia ​​ja joita ei ole testattu eläimillä … Lisäksi söpö pakkaus! Olen käyttänyt @lanolipsia vuosia ja olen virallisesti löytänyt suosikkivärini #helloLano #lanolips

Angela Simsonin (@gratitude_project) lähettämä valokuva

Mitä asiantuntijat sanovat:
“Meidän
Lano Huulet 101 Voide Mansikka sisältää todellista mansikasta (kuten mansikkalaastarista, ei laboratorioharjoittimesta), mikä tarkoittaa, että se sisältää luonnollisia AHA: ta, jotka auttavat uudistamaan ihoa. Käytämme vain kolmea ainesosaa – ultra-puhdasta lanoliinia, E-vitamiinia ja mansikkatuotteita – ja siksi kutsun sitä pieneksi “magic-putokseksi”! Kirsten Carriol, Lanon perustaja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 56 =

map