Gwyneth Paltrowin go-to smoothie -reseptin maapallomainen ainesosa? Moon Pöly

Gwyneth Paltrow Skincare Lead
Jason Merritt / Getty Images

Erin Lukas

24. maaliskuuta 2016 klo 12.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos olisit aamiaista Gwyneth Paltrow’ssa, kuvittelemme, että sinua kohdellaan korkealla lasi näyttelijä-kääntyi-lifestyle-guru suosikki aamiaisen smoothie, jonka hän äskettäin jakaa resepti on Goop. Juominen smoothie alkaa päivä ei ole tavallista, Paltrow’s go-to mix sisältää yksi tärkeimmistä ainesosista, joita olet luultavasti koskaan kuullut, mutta kuulostaa tästä maailmasta: Moon Dust.

MoonJuice-mehupalkin perustajan Amanda Chantal Bacon, Paltrowin hyväksymä terveysveri, on sekoitus orgaanisia yrttejä, adaptogeenisiä kasveja ja bioaktiivisia mineraaleja – ja vaikka haluat parantaa elämääsi, on mahdollista kuun pölyä sen vuoksi. Kuuma päivämäärä? Ripottele sukupuolen pölyä aamukahvilassa. Ihon iho? Beauty Pöly on vastauksesi. Kuumat nukkuvat? Levitä hyvää yötä pölyttyä teetä ennen nukkumaanmenoa.

Joten mikä innostaa julkkisten mehu-baarin omistaja aloittaa pörröiminen yrttijauheissa? Kun hän oli ostanut omia omia sekoituksiaan, Bacon huomasi olevansa mukana jotain, kun ystävät alkoivat pyytää omia erikseen. Sitten hän työskenteli perinteisen herbalistin kanssa muinaisten kielten korjaustoimenpiteiden perusteella. “Virallisten kaavojen tekeminen oli todella hauskaa, koska voisin ottaa haltuun omaavat ominaisuudet ja ainesosat, jotka halusin keskittyä, ja sitten työskentelin perinteisen kiinalaisen herbalistin päällikön kanssa, jotta heidät todella täydennettäisiin ja varmistettaisiin, , “Bacon selittää. “[Kaavat] eivät ole muodostuneet. Ne ovat yritetyn ja tosi-viisauden yhdistelmiä, joita on testattu suurelta osin ihmiskunnan historiasta. “

Koska Paltrow on omistautunut terveelliseen elämään, ei ole yllättävää, että Bacon Moon Dust -mallisto houkutteli nopeasti huomionsa. “[Gwyneth] oli Moon-mehun fani ja käytti sitä jokapäiväisessä elämässään. Saimme yhdessä ja alchemized joitakin tavaraa hänelle käyttäen Moon Pölyä ja meidän ruokakomero kohteita. Hän rakastaa sitä ja se on todellakin jokin asia, jota hän käyttää jokapäiväisessä elämässään “, Bacon sanoo. Hän on aito, että jos hän käyttää jotain jokapäiväisessä elämässään, hän jakaa sen ihmisten kanssa.”

Kiinnostaako selvittää mitä pöly on? Bacon keksi neljä reseptiä Tyylissä käyttämällä Moon Juice’s Sex-, Beauty-, Goodnight- ja Action-jauheita – auttaa parantamaan päiväsi riippumatta siitä, mihin suuntaan haluat sen.

RELATED: Gwyneth Paltrow’s Goop on Juice Beauty ihonhoito Line on täällä! Hanki tiukempi ulkoasu

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 7

map