Fidget Spinner Lip Gloss nyt on olemassa

Se on virallista: olemme saavuttaneet huippunopeuden spinnerin. Jos sinulla on tällä hetkellä yksi juttusi sormista ja älä usko meitä, esitämme sinulle: Glamspin.

Buzzfeed ymmärtää näiden aikojen taistelun, kun joudut pysäyttämään fidget-kehäsi, jotta voit käyttää huulikiiltoa uudelleen – kuka ei, eikö? Joten, sivusto on luonut glammed-out-version pyöritä yhteistyössä Taste Beauty, brändi tunnettu kitchsy kauneus tuotteita. Kierteen mukana on kolme maustettua huulikiiltoa, jotka ovat sen sisällä, kuten Peach Whirl, Grape Twist ja Mansikka Cyclone. Se ei ole käytettävissä heinäkuuhun asti, mutta voit ennalta tilata yhden nyt 10 dollaria osoitteessa glamspin.com, jos se on sinun juttusi.

Sanotaan, että huulirasvaisuus on todellinen, lelu on eräänlainen nero niille meistä, jotka pakottavat uudelleen huulirasva ja kiilto koko päivän. Voit katsoa Glamspinsia toiminnassa alla:

 

RELATED: Lip Glosses, jotka asettavat seitsemännen asteen putken häpeään

Huolimatta lelun lyhyestä käyttöiästä, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun jännittävyyssiirrot ovat ylittäneet sormenpäistäsi kauneuden maailmaan. Aiemmin tänä keväänä bloggaaja liitti lelun manikyyriinsä. Vuoden aikana, jolloin näyttää siltä, ​​että mikä tahansa on mahdollista ja kuinka nopeasti nämä lelut, jotka on tehty auttamaan ADHD-lapsia, ovat olleet viruksia, odotamme, että Glamspin ei ole viimeinen kiihdytin hybridituote, jonka näemme.

RELATED: Lip Glosses, jotka asettavat seitsemännen asteen putken häpeään

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset ja muut kauneudenhoitomenetelmät

Olipa Glamspin on todellinen tai Buzzfeed on vain heiluttamaan meitä kaikkia on määriteltävä. Siihen asti vain jatka kehruuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 80 =

map