Aseta jauhe on hiljainen sankari meikki rutiineja. Ilman sen pölyämistä, epäilemme perustumme, punastumisesi ja korostustyömme kestää aamukuljetuksemme. Real Techniques on viimeinkin antanut tuotteelle jonkin huomiota, jota se ansaitsee eräänä inspiraationa brändin uudesta harjasarjasta.

Jokainen harjoitusbrändi kuuden kappaleen PowderBleu Blue Squirrel kokoelmassa, joka käynnistyy tämän heinäkuun aikana, on suunniteltu tasaisesti jakamaan jauhetta eri värisävyille niin, että meikki pysyy paikoillaan jättämättä jälkiä sen takana.

RELATED: Makeup Harjat, jotka auttavat sinua elämään Paras aikuisiän elämä vuonna 2017

Jauheen lisäksi uudessa mallistossa on toinen muse: sininen orava. Kyllä, siniset oravat eivät ole myyttisiä olentoja, kuten unicorns, mutta ovat asioita, jotka todella ovat olemassa. Kuitenkin, voit hengittää huokauksen helpotus-harjakset Real Techniques harjat eivät ole tehty todellisia orava hiukset, vaan melko jäljitellä harvinainen koboltti varjossa niiden ylellinen takit. Tekstuuri perustuu myös todelliseen kauppaan. Vielä parempi: harjat voivat näyttää kalliilta, mutta vähittäiskaupasta 10 – 21 dollaria.

Mukana kokoelma on jauhe harja lakaistaan ​​jauheita ja bronzers, pehmeä viimeistely harjalla kartiomainen pään blush tai korostuskynä, pehmeä hiusväri harja vohveli perustus, pehmeä varjo harja kartiomainen, tarkkuus pää rakentaa luomivärit, pehmustettu kabuki-harja kasvojen ja décolletage-jauheiden hiomiseen ja sekoittamiseen ja lopuksi jauhepuhdistus löysää jauhetta varten.

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset ja muut kauneudenhoitomenetelmät

Saat kätesi Real Techniques PowderBleu Blue Squirrel -mallistoon yksinomaan RealTechniques.comissa heinäkuun alussa 2017.