Dude Beauty Breakdown: Paras miesten kasvot peseytyvät kaveri tarpeisiin, Stat

Noin kuukausi sitten kuulin surullisen uutisen siitä, että kaikki kuorintaiset kasvot, joita olen käyttänyt niiden “mikrohelmissä”, ovat saastuttaneet valtamerten ja tappaneet villieläimiä. Tunsin vähän kuin kapteeni Planet, heitin pois vanhan kasvoni pestä ja ajattelin pitkään ja kovaa seuraavasta liikkeestäni. Luonnollisesti kuuntelin ihonhoito-neroa, Marianne Mychaskiw. Hän ohjasi minut täysin uusiin kasvojen pesuihin. Kasvopesu, joka ei ollut vain apteekkiin kuulumattomat unisex-tuotemerkit, mutta tuotemerkit, jotka pitävät kaavansa miesten iholle, joka on yleensä öljyväempi ja 20-30 prosenttia paksumpi kuin naisten iho.

Tämä talvi on ollut katastrofi iholla. Minun käteni ovat kaikki kuivia ja halkeamia, ei väliä kuinka paljon voidella niitä. Minun ilmankostutin ei ole pysähtynyt lomailmiöiden jälkeen, ja kasvoni on vaihtanut päivittäin kuivasta öljyiseen. Koska minun täytyy hoitaa kasvoni joka päivä ennen kuin pääsen konkreettiseen tundraan (jossa unet on tehty – laulaa se, Alicia!), Minulla on ollut useita eroja. Tämän torjumiseksi päätin kokeilla kuutta eri tuotetta, jotka vaihtelevat hinnasta niin vähän kuin 12 dollaria jopa 36 dollariin.

Selkeyttämiseksi nämä ovat puhdistamalla vain kasvot pesuilla. En halua mitään pensaita.

RELATED: Our Photo Editor korvaa päivittäisen kahvinsa kofeiinipitoisille ihonhoitotuotteille

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Sain Man Man Cave Inc: ltä miellyttävän näköisen laatikon, joka on uudempi merkki, jota kuljetetaan nyt tärkeimmillä vähittäiskaupoille kuten Target. Yritin Face Wash ($ 12, target.com), joka on luonnollinen tuote, joka on valmistettu pajunkuoresta, vihreästä teestä ja pinaatista. Oikein ulos putkesta se tuoksuu kuin suuret ulkotilat, ja hyvin metsäinen. Tämä on miehen kasvopestä. Kokemukseni mukaan se tekee erinomaista työtä, joka luo mukavan vaipan ja jätti kasvoni tunne melko kosteutetuksi eikä liian kuivunut. Niille, joilla on öljyinen iho, se ei ehkä ole tarpeeksi vahva, mutta kaikista kasvojen pesuista yritin, tämä oli selvästi maskuliininen tuoksuva tuote.

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Olisin häpeällinen, jos en sisältäisi vähintään yhtä öljynhallintavaahtoa. Clinique for Menilla on jokaiselle jokaiselle kaksikerroksiselle järjestelmälle jokin asia. Voit valita valikoiman tuotteita kahteen ihon tyyppiin; Kuiva normaalille iholle ja rasvaiselle iholle. Vaikka tämä talvi on kuivannut minua kuin vanha lisko, olen yleensä hieman öljypuolella, joten yritin Oil Control Face Wash (17 dollaria, neimanmarcus.com). Olin todella vaikuttunut sen kyvystä antaa minulle se superpuhtaava tunne, mutta se ei todellakaan kuivunut liian paljon. Ainoa valitukseni, jonka jotkut miehet voisivat lisätä “plus-sarakkeeseen”, on se, että se on täysin epätasainen. Se on vain etusija. Olen myös levähdy partaalla, joten olin hieman hermostunut lisäämällä öljyvalvontapinnan pesuun partaani (että lisään myös partaöljyä!), Mutta älä koskaan pelkää — Clinique väittää, että se auttaa myös pehmentää myös partaasi. Kokemukseni mukaan se ei varmasti kuivaa partaani ja se on minun kirjanni on voitto.

RELATED: Editor-testattu: essee partaöljyillä

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Haluaisin ajatella, että parrakas näyttelijä Jack Black (jolla oli upea Oscar-tulokamera) loi tämän tuotemerkin, mutta se on oikeastaan ​​vain sattuma. Heillä on pitkä historia tehdä miesten erityistuotteita, joten heidän Pure Clean päivittäisen kasvojenpuhdistusaine Aloe & Sage Leafin (19 dollaria; nordstrom.com) kanssa ulos spinille, minusta tuntui siltä kuin he saivat sen oikein. Heti, nautin tuoksusta; Se on maskuliininen, mutta eri tavalla kuin Man Caven tarjoaman ulkona tuoksun. Aloe ja salvia ovat todella mukavia, tuoreella ja hieman mausteisella tuoksulla, ja iholleni se teki hyvää työtä puhdistamatta ilman liian kuivaamista.

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Kiehlin brändi on aina vannonut ystäväni, ja minun on tunnustettava, että olin melko vaikuttunut heidän kasvojen polttoaineen energisoivasta kasvopestä ($ 22, kiehls.com). Se on valmistettu sekoitus kofeiinia, vitamiineja ja sitrushedelmiä, joten sen “Facial Fuel” nimi. Vaikka se ei ehkä korvaa aamukahvia, se ei jätä kasvojasi hyvin virkistyneeksi ja herättäviksi. Eniten kaikkea, mitä nautin tämän nimenomaisesta kasvopestä, on valoisa, sitrushedelmäinen tuoksu, ja virkistävä tunne jätti ihon.

RELATED: Michael B. Jordan lähtee hänen parhaan miehen hoitoavustuksineen

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Meidän pitäisi hidastaa hieman. Ehkä laitat pehmeän R & B: n ja saavuit herkäksi. Schaf Hydrating Daily Facial Cleanser (25 dollaria, schafskincare.com) on lempeä kaikista puhdistusaineista, joita yritin kokeilla. Se on kookospohjainen puhdistusaine, jolla on tuoksu kurkkua ja aloa. Se mikä tekee Schafista niin houkuttelevan, on se, että se on hyvin kosteuttava puhdistettaessa. Kädessä se näyttää siltä kuin kosteusemulsio, mutta se on silti tehokas puhdistusaine. Olin huomannut, että tuskin tarvitsin kosteuttaa ihoa sen jälkeen, kun sitä käytettiin suihkussa. Se on varmasti erinomainen vaihtoehto herkille tai kuivalle iholle.

men's Face Washes
Kohteliaisuus

Lab-sarja on täysin ainutlaatuinen ihonhoitokokemus. He eivät tilata yhden koon kokoonpanoa, jota useimmat ihonhoitotuotteet tekevät. Kuinka monella muulla merkillä on seitsemän erilaista kasvojen puhdistusaineita? Luonnollisesti minun piti kokeilla huippuluokan, useimmat korkean teknologian kasvopesu, Max LS päivittäinen puhdistus (36 dollaria, labseries.com). Okei, en ole tiedemies, mutta jotain vakavaa tiedettä menee tällaiseen pesupulaan. Voisin yrittää selittää luonnollisen PH-tasapainon merkitys ja niiden “Molekulaarinen Age-Less Complex” merkitys, mutta suoraan sanoin, että olen valmistunut valtion koulujen viestintäasteesta. Aluksi kun puristat putken käteen, se näyttää täysin erilaiselta kuin mikään muu kasvojen puhdistusaine, jota yritin kokeilla; sillä on sävy, jota voidaan kuvata vain helmeileväksi. Se on erinomainen työ puhdistaa ihoa ilman kuivausta lainkaan. Olen myös kokeillut sitä naamiona, joka oli eräänlainen viileä, tiedät, kävellessäsi asuntosi näköisenä kuin aave. Maski menetelmä tuntui paljon syvemmältä tingly puhdistus, ja on ehdottomasti jotain yritän useammin.

RELATED: Kit Harrington on Jimmy Choo’n ensimmäisen miehen tuoksu

Miesten ihonhoito on kasvava markkina ja nämä kuusi vaihtoehtoa ovat vain pieni näyte tästä uudesta liikkeestä. Tässä vaiheessa miesten ja naisten ei pitäisi joutua jakamaan kasvojen pesua ja kiistelemään kuka saa viimeisen pudotuksen. Ihomme ja ihon tarpeet ovat erilaiset, joten löytä ne, jotka sopivat sinun.

Miten menin koko artikkelille ilman Jay Z: n viitettä? Huuhtele Hoville.

RELATED: Gerard Butler Manscapingista, Hänen täydellisestä naisestaan ​​ja hajuhaastetta vastustamattomasta 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 10 =

map