Daisy Ridleyn kasvohoito-onnettomuus on meille kaikille

Internet on laaja, ihana paikka täynnä elämänkatkoja ja kauneusvinkkejä. Valitettavasti kaikki neuvoja ei ole luotu, sillä näyttelijä Daisy Ridley oppi äskettäin, kun hän etsii verkossa kodin ihon korjaustoimenpiteitä.

Liittyvät sanat: Daisy Ridley Lähettäjä Awesome Message About Self-Esteem

Ridley kompastui kasvomaskin resepti, joka sisälsi kurkuma, kultainen huomispuikko, jolla tiedetään olevan merkittäviä ihon etuja. Valitettavasti, kuten Force Awakens näyttelijä selittää Instagram-videossa, hän on saattanut olla hieman liian raskas. Vaikka hänellä oli vielä hyvin keltainen naamio, hänen kätensä olivat jo värjätyt samasta kirkkaasta varjosta käyttämättä sitä, mikä sai hänet uskomaan, että kun hän pesi kasvonsa, hänen ihonsa värisi myös keltaiseksi. Eeks!

������ Pyykin kasvoni ja olen KELTAINEN! Ahahahahaha. Täytyy nähdä, jos olen aavemainen kirkkaanpunaista kirkasta jumalattaria … #wishmeluck #forrealsfloraimsosorryifimstillyellowinthemorning #benmorrisyoutoo

@Daisyridleyin lähettämä video

Nyt tämä skenaario olisi tarpeeksi huono kaikille vanhoille siviileille, mutta Ridley joutui joukkoon Star Wars Episode 8 aamulla ja hyvin, he eivät odottaneet hänen näkevän kurkuma-värjätyllä iholla. Eräänlainen ongelma.

Hän näytti toiveikas, että koko asia olisi todella hieno ja päivittää Insta-seuraajansa vastaavasti. Pidämme sormemme ristissä.

RELATED: Katso Daisy Ridley ja John Boyega Suorita vaikuttava Tähtien sota Rap

Viikko sitten Ridley oli hyvin avoin “grammista, joka kärsii polykystisistä munasarjoista, mikä on aiheuttanut tuhoa hänen iholleen. Hän on säätänyt ruokavalionsa helpottaakseen joitain oireita, mutta myönsi tunne itsensä itsestään selvää ulkonäköään. 

Olemme sanoneet sen tuhat kertaa ja sanomme sen uudelleen – tähdet ovat todellakin aivan kuten me … ainakin joskus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 47

map