Daily Beauty Buzz: Nicole Richien Purple Eyeshadow

Joten, sinulla on uusi luomiväri paletti, mutta et ole aivan varma, miten käyttää mitä tahansa sen rohkeita sävyjä kuin elinvoimainen violetti? Anna Nicole Richien näyttämään sinulle.

Jos etsit räjäyttää silmämeikinäytteitä, tähtien violetti savu silmä, jota hän käytti 102.7 KIIS FM Jingle Balliin, on vastauksesi. Vaikka emme tiedä täsmällisiä tuotteita, joita Richien meikkiartisti käytti, jos haluat luoda samanlaisen ilmeen, suosittelemme Urban Decayn uuden Distortion Eyeshadow Paletten (48 dollaria, sephora.com), jolla on kaikki sävyt, joita tarvitset työ on tehty.

RELATED: Päivittäinen Beauty Buzz: Nicole Richien Aquamarine Smoky Eye

Aloita pyyhkimällä purppuranvärinen sateenkaari koko silmäluomasi kohdalla, ja seuraa harjaamalla vaaleanpunaista sävyä rypistyäsi, räpyttämällä sitä ylös ja ulos, kun pääset silmän ulkokulmaan. Käytä samaa vaaleanpunaista varjoa pitkin myös alempaa ripsien linjaa. Viimeistele geelivälinettä, kuten Urban Decayin 24/7 Silmäkosketus Perversionissa (24 dollaria, sephora.com) ylä- ja alemman ripsiväylän päällä ja levittämällä muutamia kertoja volumizing-ripsiväriä, kuten Urban Decay’s Troublemaker Mascara (24 dollaria; sephora.com).

VIDEO: Nicole Richie ei ole koskaan ollut koskaan

Richie keskittyi silmän meikkiin viimeistelemällä ulkonäkönsä pyyhkäisemällä alaston huulipunaa ja vetämällä hiuksiaan korkealle ponnahduslaudalle pään kruunusta.

Seuraavaksi ei koskaan päästä irti yhtä palopatssasi olevista luomiväriaineista uudestaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 38

map