Daily Beauty Buzz: Kristen Stewartin Reverse Cat Eye

Kukaan ei naulaa kovaa punaista maton kauneutta aivan kuin Kristen Stewart ja käänteinen kissan silmä, jota näyttelijä käytti lyhytelokuvansa ensi-iltaan Tule uimaan on toinen, joka lisätään kirjoihin.

Stewart otti kissan silmän, käänsi sen ja päinvastoin sen sijaan, että se tarttui keskimääräiseen siivekäs linjaan. Tavallisesti, kun näemme raskaan mustan linjan alemmasta kansiasta, se on tehty luomivärillä luomaan savustettu vaikutus. Mutta näin ei ole Stewartin silmämeikkiä. Sen sijaan geelikynää, kuten Chanelin Le Crayon Yeux Precision Eye Definer Noirissa ($ 30, chanel.com), käytettiin paksun, graafisen linjan luomiseen, joka siepattiin ulos. Maali oli tarkka, mutta silti asui. Ajattele enemmän Debbie Harry kuin Audrey Hepburn.

RELATED: Parhaat Liquid Eyeliners lopulta kynsien Cat Eye

Yläkansiin päästä hieno kärkiväli kuten Chanel’s Stylo Yeux vedenpitävä pitkäkestoinen silmänrajauskynä Noir Intense ($ 33, chanel.com) piirtää tiiviin linja ja liitä se siipi. Lopeta muutamia ripsivärejä.

VIDEO: 10 kertaa Kristen Stewart oli Coolest on Red Carpet

Stewartin kampaaja Bridget Brager valmisti näyttelijän 70-luvun punk rock -voiton muotoilemalla hänen kasvanut, valkaisua vaalea pixie leikattu faux hawk.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 45

map