Daily Beauty Buzz: Kourtney Kardashianin himmeä luomiväri

Trendit pyrkivät aina olemaan täysi ympyrä – katso koko 90-luvun renessanssin todisteita – ja olemme virallisesti vakuuttuneita siitä, että DeLiA: n varhaisen 00-luvun DeLiA: n kysymys tulee lopulta palaamaan valokeilassa. Kourtney Kardashianin himmeä varjo vain vahvistaa ennustuksemme.

Eilen illalla Los Angelesiin esittelemässä PrettyLittleThing-mallistonsa tähden tähti antoi keskikoulun esteettisen 2017-kierteen yhdistämällä voimakas helmi shimmerin pronssisen ihon, kiiltävän alaston huulen ja taivaanrankakivin kanssa. Lisäys tawny varjo rypyt ja rehevät ripset antaa huurrettu viimeistely paljon viileämpi vibe kuin mitä me vaipui meidän 8. asteen koulun kuva.

RELATED: Tämä voi olla pienin, Sparkliest mekko Kourtney Kardashian on koskaan kulunut

Kokeile samanlaista ulkoasua sulkemalla itsesi ensin himmeällä varjolla, keskirustamalla ruskealla sävyllä (tai jauhe-bronzerilla), litteällä varjoharjalla ja kuparikärkisellä sekoitusharjalla. Aloita kaventamalla vaaleaa sävyä litteällä varjoharjalla kansiasi päällä ja kun kaikki on paikallaan, upotetaan sekoitusharja keskirenkaanruskeaksi ja sekoita se rypytykseen. Tämä antaa värille lämpimän kontrastin, jotta se ei näytä olevan päivätty.

VIDEO: 5 kohdetta Jokaisella Goottilla on oltava hänen kukkaro

 

Pyyhkäise ruskeaa sävyä alempien ripsien alla jatkuvuuden vuoksi ja viimeistele ripsiväri ja vuoraus sopivaksi. Kun työskentelet neutraalin spektrin ulkopuolella olevien värien kanssa luomivärien kanssa, maadoittaminen sävyllä linerilla ja ripsiväillä on avain estää silmät näkymästä pestäväksi. Haluatko yhdistää tämän ulkoasun JNCO: iin ja spagettihihnan säiliön on täysin sinun etuoikeus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 11

map