Daily Beauty Buzz: Kate Middletonin Nighttime Smoky Eye

Kate Middletonin piristyvä räjähdys yleensä saa kaiken huomion (ja hyvästä syystä), mutta eilen illalla Cambridgein herrojen kauneuden hetken herttualla oli kaikkea tekemistä hänen luomiväri. 

Vaikka hän ei ole vieras silmämeikkiä, näyttää siltä, ​​että Middleton tavallisesti pysyy neutraalina varjossa ruskeina ja pronssina. Mutta Saksassa pidettävään vastaanottoon, jossa hän vierailee hänen kuninkaallisella kiertueella perheensä kanssa, hän rikkoi hienoisen savuisen silmän, jossa oli liuskekiveä, pidennettyjä ja lepatuja ripset ja musta vuoraus. 

RELATED: Kuninkaallinen perhe tyylikkäästi koskettaa Berliinissä

Vaikuttaa siltä, ​​että varjoa käytettiin Middletonin koko kansiin ja sekoittui rypytettyyn, kun taas linjaliikennettä käytettiin pitkin hänen ylälinjansa linjaa. Se on dramaattisempi silmämeikki kuin tottumme näkemään hänen kulumistaan ​​ja värit sopivat täydellisesti hänen hihaton painettu Markus Lupfer mekko ja nude Prada korkokengät. 

VIDEO: Kate Middleton pelkästään debutoi hiuslakkaa kesällä 2017

Mitä muutkin ulkonäköönsä, Cambridgein herttuatar valitsi ruusunpunaisen ja alasti kiiltävän huulen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map