Daily Beauty Buzz: Gigi Hadidin punertava punainen huulipuna

Hikoilu, ei meikkiä, ja sotkuinen korkea ponnahduslaukku on meidän univormu, kun olemme kotona lomaa. Voit suunnitella, ettet jättä sohvalta koko viikon ajan, kun olet kaupungissa, mutta mahdollisuudet ovat, että vanhempasi ovat pakottamassa sinua tekemään ulkonäkön perhetoiminnassa tai kaksi.

Helpoin tapa näyttää siltä, ​​että haluat istua vieressä oudon täti Bonnie illalla? Pieni mutta ei liikaa vaivaa meikkiisi. Tarvitaan visuaalista? Älä katso enää kuin Gigi Hadidin terävä kissa silmä ja mattapunaista huulipunaa, jota hänellä oli New York Rangers -pelissä hänen sisarensa Bella ja Zayn Malik äiti.

RELATED: Gigi ja Bella Hadid Ota Zayn Malikin äiti New York Rangers -peliin

Jotta saat supermallin puhdasta kissa-silmää, päästä nestemäiseen eyelinerille, jossa on hieno huopapistooli, jotta saat tarkan linjan. Jäljitä vuoraus ylemmän ripsien viivaa pitkin ja pidennä sitä ylös ja ulos, kun pääset ulomman kulman sisään. Vaikka emme tiedä tarkkaa linjaa, jota Hadid käytti, me rakastamme Liquid Liner hänen Maybelline-kokoelmastaan ​​($ 7, ulta.com).

VIDEO: Nyt voit ostaa Gigi Hadidin Barbie-nuken

Mitä tulee huulet, valitse superpigmentoitu, punainen neste-matta kaava kuten Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude nestemäinen huulipuna Pioneer ($ 10, walgreens.com), joka kestää koko perheesi juhlat.

Supermalli piti hänen näyttävän rentoa vaivattomalla korkealla ratsastus- ja jääkiekko-jerseyilla. Mekaanilemalla mallin jääkiekon meikki piilottaa sen, että olet seurustellut Kruunu kun olet saapunut kotiin lomalle, muuttaminen hikoilusta on täysin puhelu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 27

map