Daily Beauty Buzz: Ava Phillippen Hot Pink Lipstick

Kun olimme lukiossa, kun saatoimme muistuttaa, että äitimme ihmiset olivat aina viimeinen asia, jonka halusimme kuulla, niin me kapinoimme värjättämällä hiuksiamme ja käyttämällä meikki sävyjä, emme koskaan suostuisi.

Mutta kun äitisi on Reese Witherspoon, jonka vaivaton meikki näyttää ja sivuilla pyyhistyneet otsat, jotka ovat innoittaneet meitä kaikkia jossain vaiheessa varaamaan salongin tapaamisen, näkymät ovat luultavasti hieman erilainen.

RELATED: Reese Witherspoon ja Ava Phillippe nauttivat tyttöpäivistä N.Y.C..

Ava Phillippe ohjasi Elle Woodsia – yksi äidin äidin tunnetuimmista rooleista – kuumalla vaaleanpunaisella huulipunalla, jota hän käytti Stella McCartneyn muotinäytöksessä LA: ssa 18-vuotias tapasi hänen fuksian off-the-shoulder-puseron satiini-viimeistely pirteä huulipuna. Ei vain hän nauloi monokromaattisen kauneuden trendin sovittamalla huulipunan huipulle, hän osoitti, että avain vetää pois kirkas huuli tarvitsematta ryntää yli sävy on tavoittamalla formula, joka on pehmeä sijasta matta.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi

Vaikka emme tiedä täsmällistä väriä, jota Phillippe käytti suunnittelijan syksyn 2018 esityksessä, suosittelemme, että Elizabeth Ardenin kauniin värin kosteuttava huulipuna on Pink Vibrations ($ 25; lordandtaylor.com).

Phillippe piti loput ulkoasultaan yksinkertaisena, kun taupeen luomiväri pyyhkäisi kannet ja muutamat ripsivärejä. Hän jakoi pitkät aaltoilevat vaaleat hiukset syvään sivuseikkaan ja käänsi etukappaleet takaisin suuremmalle tilavuudelle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 65

map