Daily Beauty Buzz: Aubrey Plazan Sininen Eyeliner

Sininen silmämeikki voi muokata kuvia prom-näytöstä suosikki-80-luvun teini-elokuvastasi, mutta kun sitä käytetään oikein, meikkivoide voi olla yleisimmin imarteleva jokaisen silmän värin suhteen. Tapahtuma: Aubrey Plazan indigon sininen silmälasien hän piti punaisella matolla viime yönsä seulonta hänen elokuva Ingrid Goes West Los Angelesin elokuvajuhlilla.

RELATED: Sininen silmämeikki tuotteet suosikki julkkis rakkaus

Plazain meikkitaiteilija Mai Quynhin IG: n mukaan hän käytti Laura Mercier-meikkiä luomaan puhtaan graafisen linjan. Jälkeen jonkin verran epäiltyä tuote pro käytti oli tuotemerkin Tightline Cake Liner Bleu Marine (25 dollaria, nordstrom.com), high-pigmentti jauhe silmälasien, joka on sovellettu käyttäen tasainen silmänrajauskynä. Epäpuhtaasta kaava voidaan helposti rakentaa rohkealle ilmeelle eikä sula pois lämpöön.

VIDEO: Nämä Makeup Removers kirjaimellisesti sulattaa Makeup off of Your Face

Näyttää myös siltä, ​​että Quynh pysyi uskollisena sinisen silmämeikin teemalle ja päällystetty Plazan ripset sopivalla ripsiväillä ylimääräisen vaikutuksen vuoksi. Pehmeä, vaaleanpunainen punoitus ja huulet, mutta paremmin huulipunat täydentävät meikkiä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 81

map