ColourPop x Hello Kitty: Tuotteet Jokainen Die-Hard Fan tarvitsee nyt

Hei Kitty x ColourPop Collection - Lead
Kohteliaisuus

Erin Lukas

03.11.2016 klo 15.00

He sanovat, että todellinen rakkaus ei koskaan mene, joten jos olet kuten me, olet edelleen yhtä pakkomielteinen kuin Hello Kitty, kun olit keski-koulussa. Vaikka Hello Kitty -tuotteemme leivän uunit ovat jo kauan sitten tuhonneet pölyä, ColourPopin uuden yhteistyön ansiosta kaikkien suosikki kissa, aikuiset fanaatikot ja kauneudenhoitajat voivat silti omaksua keulahevonen sopivasti.

Tämä meikkikokoelma on ColourPopin ensimmäinen elämäntapayhteistyö. Kauneusbrändi on saavuttanut nopeasti kulttilaisuuden, koska sen laaja valikoima tuotteita, jotka eivät ole pelkästään koko kaleidoskoopin värejä, ovat kaikki erittäin edullisia. 23 muottipakkauksen lisäksi myös kasvopaketti, luomiväripaketti ja erittäin söpö meikkipussi, joka sisältää kaikki herkut. Sävyjä varten: On vähän jotain kaikki shimmery shampanja varjosta punainen matta huulikiilto, joka on tarkka sävy meidän gal allekirjoitus jousi.

ColourPopin lyömätön hintapisteiden mukaisesti tuotteet vaihtelevat 5 dollaria huulipunasta 42 dollariin kasvoille, joka sisältää punastua, korostustyökalua, kolmea luomiväriä ja kaksi huulikiiltoa. Colourpop.comissa marraskuun 1. päivänä – muutoin kutsuttuna Hello Kittyn syntymäpäivä – keräsi kokoelma, joten suosittelemme, että lähdet siellä nyt ennen kuin se myy. Jos et ole varma, mitä kohteita sinun pitäisi saada tassut, olemme pyöristetty suosikki poimii kokoelmasta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 26

map