Christina Aguilera haluaa tämän Vintage Hair Trendin tekemään suuren koon

Kymmenen vuotta sitten iPhone tuli ensin maailmaan, et ollut saanut Instagram-tarinoita tarkistamaan viiden minuutin välein, ja äärimmäiset puoli-pyyhkäisevät otsat olivat huippunsa. Mutta tiedätkö, mitä muuta tapahtui kymmenen vuotta sitten? Yksi suosikkisi 90-luvun pop-prinsessanne, Christina Aguilera, käynnisti hajusteensa.

Sen jälkeen laulajalla on nyt seitsemän erilaista tuoksua hänen nimensä mukaan, viimeisin Glam X, joka on 10. vuosipäiväinen tuoksu, joka koostuu makeisista, mausteisista ja muskisista muistoista, kuten karamellisoitua persikkaa, laaksoa, jasmiinia, santelipuu ja paljon muuta..

“Halusin naida kiinni naisellisuuden houkuttelusta ja makeudesta yhdellä eksoottisella sekoitus herkillä kukkaviljelytuotteilla, mausteisella Star Anisesella ja lämpimillä Musksilla”, hän kertoi meille. “Toivon, että GLAM X: n suihke antaa naisille mahdollisuuden omaksua ja tutkia, mikä saa heidät tuntemaan heidän seksikkäimmän ja luottavansa, sekä sisään että ulos. “

TK
Kohteliaisuus

Mutta koska olemme aiheena nostalgiaa ja räjähdyksiä menneisyydessä, meidän oli pyydettävä X-Tinaa kauneuden ulkoasusta, jonka Kylie Jenner tunnetusti toi Halloweenin. Puhumme “Dirrtylestä”.

RELATED: “90-luvun trendit, jotka tekivät paluun

“Katse minun aikaisempaan ulkonäköni on aina hauskaa, koska rehellisesti sanon, että minulla ei ole virheitä tai muotia” ei “, kun on kyse glamista.” Hän sanoo mahdollisuudesta käyttää sitä tänään. ” ja itseilmaisuun tuona hetkenä, ja olen ylpeä riskeistä, joita otin edes, jos katsotte taaksepäin, että ne eivät ehkä ole olleet valtavirtaa. “

Mitä kauneus näyttää hän haluaa tuoda takaisin? “Minun on ajateltava tätä, ehkä suuria hiuksia, rakastin Lady Marmaladen ulkoasua ja hiukset olivat niin” 80-luvulla, mutta minä onnistuin kaiken vuosikymmenen aikana. ” 

Mutta ei ole mikään yllätys, että Aguilera on niin avoin mielin vintage kauneutta. Hän pitää Marilyn Monroen ja Marlena Dietrichin kaksi suurinta kauneuden kuvaketta. “Rakastan vanhan hollywoodin glam näyttävät eniten”, hän selittää. “Olen aina mennyt takaisin platinaa kiharoihin punaisella huulilla. Tämä ilme on rohkea, varma ja naisellinen. “

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Ja vaikka hän edustaa koko glamia, hänen skincare rutiini on järkyttävästi yksi minimalistinen.

“Poistan maku MAC-pyyhkeillä, puhdistetaan lempeällä puhdistusaineella ja levitän silmäkerma aamulla ja yönä. Kauneus must-have on hyvä, runsas kosteusvoide, joka pitää kuivan ihon hydratoituneena “, hän sanoo.

Glam X käynnistyy kesäkuun lopussa Walmartin myymälöissä valtakunnallisesti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 74

map