Charlize Theron keskustelee naisten empowerment, kauneuden katastrofit, ja tuote hän ei koskaan jätä kotiin ilman

Charlize Theron Beauty Talk - LEAD
ALIQUE / Courtesy Christian Dior

Amy Synnott

29.12.2016 klo 12.30

Oscar-palkinto? Supermalli näyttää? Kyky rennosti saada painoa roolille ja sitten irrottaa se ikään kuin se olisi rasvainen puku? Jos Theron ei olisi niin hauska, se olisi helppo vihata häntä. Sen sijaan meillä on tyttö murskata. Me istuimme näyttelijän kanssa puhumalla kauneuden katastrofeista, viesteistä, joilla voimistuminen nuorille faneille ja kauha hänen tärkeimmistä tuotteistaan. 

Uuteen elokuvaasi varten, Tully, olette saaneet 35 kiloa. Teitte myös dramaattisen muutoksen Oscar-palkinnoksi sarjamurhaajan Aileen Wuornoksen mukaan Hirviö. Kerro meille vähän siitä roolista, jolla ulkonäkö esiintyy toimistossasi.

Mielestäni ulkopuolinen kertoo paljon jonkun elämästä. [Se on kuin peili] tapaan, jolla elämme elämäämme. Jos elät kovaa elämää, juot paljon, se näkyy. Jotta näyttelijä, fyysinen ulkonäkö, ja jopa tapa, jolla liikut ja kuljetat kehoa, on tärkeä osa siitä, miten kerrot tarinaa.

Puhuminen tarinan kertomisesta, olet myös Dior J’Adoren tuoksun kasvot. Mitä haluat tuoksusta??

Sen hienous. Jotkut tuoksut ovat niin voimakkaita, että kun halaat jonkun, voit kirjaimellisesti maistaa sen suussa. Tämä tuoksu on monimutkainen olematta ylivoimainen. Aina kun pidän sitä, poikani sanoo: “Mama haisee kivaa!”

Kuinka äiti on vaikuttanut kauneuden rutiinisi?

Oikeasti, en ole koskaan ollut yksi niistä ihmisistä, jotka voisivat viettää tuntikausia peilin edessä, joten olen aina kohdannut kohti tuotteita, jotka voivat tehdä paljon asioita kerralla. Pidän unissani – pidin melko yksinkertaisena aamulla kuin herätä aikaisin ja tehdä massiivinen rutiini.

Oletko koskaan ollut kauneudenkatastrofeja?

90-luvulla! Kynän ohut kulmakarvat, ylikyytelevät huulet. Ja kuinka paljon meikkiä käytin 20-luvulla! Miksi kukaan ei ole, “Sinulla on tarpeeksi huulipunaa”?

Näytät tuoreelta kasvoilta 41: ssä kuin 20-vuotiaana. Oletko lyönyt jonkinlaista Benjamin Button seerumia?

En mene taloon päivässä ilman aurinkovoimaa. Säilen sen autossani. Laitoin sen käsiini ajon aikana. Olen aurinkolaseja fanaattinen. Sanon myös tämän: katson äitini ihoa – hän tappaa minut sanomalla tämän, mutta hän on melkein 64-vuotias, ja minä olen erittäin innoissani, koska hän on ikävystynyt uskomattoman hyvin.

Jos voisit antaa nuorille naisille yhden kauneusneuvon, mikä se olisi?

Nauti hetkestä, johon olet tosiasiallisesti elänyt. Älkää huolehdko siitä, mistä näytät, kun olet 60-vuotias!

Charlize’s Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 71

map