Candice Swanepoel on UUDEN tuoksun uusin kasvot

Eilen, kun Ricardo Tisci lähetti kolmea kuvaa Candice Swanepoel -laitteessaan Instagramilla, jossa kuvattua “Blonde ANGEL” ja “Golden GODESS” kutsumalla, emme periaatteessa ajatelleet mitään muuta kuin #samea. Oletimme vain, että hän julisti rakkautensa kaikkien suosituimmista Etelä-Afrikan Victoria’s Secret -malleista. Tuloksena, hän sai meidät kasvattamaan suurta ilmoitusta.

RELATED: No Joke, tämä puhdistusaine antaa sinulle paremman ihon IMMEDIATELY

Arvostettu olevan suosikkini Givenchy-tuoksun uudet kasvot! ��Dahlia Divin�� hämmästyttävän @therealpeterlindbergh @carineroitfeld @ riccardotisci17 @thestylecouncilparis @odilegilbert_official @stephane_marais_official #dahliadivin #givenchybeauty #bts

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) on kirjoittanut

SAMANKALTAISET Mindy Kaling on jakanut hänen ihonhoitorutiinit, ja kopioimme kaiken

Aiemmin tänään Candice jakaa edellä Instagram paljastaen itsensä uuden kasvot Givenchyn Dahlia Divin hajuvettä. Voit tunnistaa tämän hajusteena Alicia Keys oli kasvot, kuten, ikuisesti. Vaikka olemme surullisia nähdessämme Alicia Keysin menemisen, olemme iloisia, että hän kulkee taskulampun jollekulle kuin enkeli ja ansaitsee Candicea. Hän osoitti iskujaan, että kuva on BTS eikä edes varsinainen kampanjakuvake – mikä herättää tärkeän kysymyksen siitä, miten kukaan voi näyttää hyvältä BTS-kuvassa?!

⭐️⭐️⭐️ @angelcandices @givenchyofficial #love

Kuva, jonka kirjoitti riccardotisci17 (@ riccardotisci17)

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 52

map