Koska sosiaalinen media jatkaa “ei ruumiinosaa jäljellä” kiertueella ääriviivatrendi, tuomme sinulle päinvastoin ääriviivat. No oikeastaan, me älä tuo sitä sinulle – näytämme vain videon, jonka yrittävät sielut ovat esittäneet.

[LUE: Oletko valmis nauhojen muokkaamiseen?]

Leikissä, joka on luonnollisesti viruksenmukainen, meikkitaiteilija yli Live Glam merkitsee jo valmiin takapään ja sitten näyttää meille, miten se muotoillaan käyttämällä Benefit Hoola -vastusta ja Anastasia Beverly Hills Glow Kit -pakkausta. Olemme melko varma, kun nämä tuotteet on muotoiltu, heillä ei ollut aavistustakaan, että heitä käytettäisiin jonkun sukelluksessa, mutta tässä maailmassa me elämme, ihmiset.

Saitko pullia, hun? Meillä oli aivan liian hauskaa tehdä tämä röyhkeä #ButtContour video meidän bae @NYCdragun käyttäen @BenefitCosmetics #HoolaBronzer ja @AnastasiaBeverlyHills #GlowKit ���� – Video #LiveGlam

LiveGlamin (@ liveglam.co) lähettämä video

Ajattelin todella, että jalat olisivat seuraavaksi, jotta saataisiin ääriviivat, tbh. Olemme lähestymässä sandaali-kausi, joten näyttäisi siltä, ​​että seuraava kehon osa sai trendikäsittelyt. Kuka tiesi, että joku olisi niin eteenpäin ajattelua kuin bikini kausi?

[LUE: Sinä olet hypnotisoinut tämän kehon muotoilun video]

Vaikka en aio hikoilla tänä kesänä, aion edelleen antaa rekrytointeja luoville ihmisille, jotka keksivät heidän tekniikkansa. Se ei ehkä ole kaikkein realistisin ilme ylläpitää samalla rannalla tai uima-altaalla (hello, vesi, hiekka, aurinkovoite), mutta varmasti ihmiset puhuvat.