Brasilian manikyyrit ovat messisimpia tapoja maalata kynsiäsi

Useammin kuin kotona, manikyyri tarkoittaa päätyä kynsilakkaan kaikkialla, mutta varsinaisilla nauloilla. Yleisesti ottaen tämä on kiillotus epäonnistunut, mutta jos saat Brasilian manikyyriä, sotkuinen maalaustyö on oikeastaan ​​manikyyri merkkinä.

Tämä käytäntö on olennainen osa Brasilian ammattilaisten maalaamista asiakkaittensa kynsistä. Kynsien ympärillä oleva ympäröivä iho on tarkoituksella päällystetty selkeällä pohjamaalilla ja sitten halutulla kiillotusvyöhykkeellä, jota seuraa ylimääräinen kiillotus orangewood-keppiä ja asetonilla liotettua puuvillapalloa. Tämä sattumaton tapa maalata kiillotus tehdään siten, että se istuu kynsinauhojen alle ja tekee pidemmästä käyttöiästä “, selittää Maria Bonita salonki Fernanda Lacerda, brasilialainen jalokivi N.Y.C. Se poistaa myös ohuen naulan, joka on yleensä jätetty maalaamattomaksi manikyristössä naapurustossasi, joka vain kasvaa, kun manikyyri kasvaa.

brasilialainen Manicure Embed
Maria Bonita -salon ystävällisyys.

RELATED: Paras neutraali kynsilakka kiiltää jokaisen ihon

Toinen vaihe, joka tekee tämän manikyyri ainutlaatuisen, on miten kynsikat käsitellään. Aivan kuten maan pahamaineinen karvojenpoistomenetelmä, kaikki katoaa. Kynsikon ulomman kerroksen poistaminen pidetään usein kiistanalaisena, koska ylimääräinen iho on olemassa estääkseen bakteerien pääsyn kynsiisi. “Jos poistat kynsilakan, vaarannat bakteerien käytön ihon alle ja kynsimatriisiin, joka voi johtaa mahdollisiin tulehduksiin ja infektioihin”, kertoo TenOverTenin perustaja Nadine Abramcyk.

Jos saat Brasilian manikyyriä, Lacerda suosittelee tekemään tutkimustasi ensin ja varmistamalla, että salongissa aiot tapaamisen, on teknikot heidän tiimillään, jotka ovat mestareita tekniikassa. Kuka tiesi häiritsevän DIY-manikyyrän olevan oikeasti pitkäkestoinen mani? Seuraavaksi ei enää kiroile seuraavaan kodin kynsien maalaustyön jälkeen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 74 =

map