Bindi Irwin on kasvanut (ja täysin kauniita)

Muista Bindi Irwin? Hän on myöhäisen krokodilihaajan Steve Irwinin ihastuttava nuori tytär. Ja nyt hän on kasvanut.

Irwin osoitti moitteettomasti, kuinka työskennellä tumma huuli ja kohl-vuorattu silmä viimeisimmässä Instagram-postissaan. Hän kuvailee valokuvan: “Kaunis tarkoittaa olla itsesi, sinun ei tarvitse hyväksyä muita. Sinun täytyy hyväksyä itsesi.”

Kaunis tarkoittaa olla itsesi. Sinun ei tarvitse hyväksyä muita. Sinun täytyy hyväksyä itsesi. “Mitä teet, niin kuin ajattelet, tekee sinusta kauniita.” – S. Westerfeld

Bindi Irwin (@bindisueirwin) lähettänyt valokuva

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 16-vuotias on tullut osa kauneuskeskustelua. Irwin herätti joitakin kiistoja viime vuonna, kun hän kehotti nuoria tyttöjä “pukeutumaan iänsä”. Hän sanoi aiemmassa haastattelussa, “Katson ympärilleni paljon nuoria tyttöjä, jotka ovat iässäni, ja he yrittävät aina pukeutua vanhoihin. Olipa sitten pukeutumista paljastavaan vaatteeseen tai tuskin yllään vaatteita ollenkaan, minusta tuntuu todella pahalta heille. vaikutus jollain tavalla … se tekee päinvastoin, jos se tekee sinusta nuorempia ja kuten sinä yrität liian kovaa. ” 

Vaikka voimme ymmärtää, että hänen aikomuksensa ovat jaloja, tunne tulee pois tuomittavaksi ja veering hieman liian lähelle slut-shaming.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että vuosi voi tehdä kaiken eron. Jos “itsesi” tarkoittaa yllään kaunista meikkiä, niin olkoon se. Jos haluat pukeutua tiettyyn tapaan, mene siihen. Irwin muuttuu kauniiksi naiseksi, sisällä ja ulkona.

Tutustu Bindiin vaikuttavaan muutokseen vuosien varrella! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 80

map