Best Drugstore Eyeliners testattu ja hyväksytty meidän toimittajien

TK
Rosdiana Ciaravolo / Getty

Erin Lukas

26. helmikuuta 2018 @ 18:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Aivan kuten pizza, eyeliner on yksi meikkipussiin kuuluvasta tuotteestasi, jonka ei tarvitse olla kallista välttämättä hyvä. Itse asiassa suurimman osan ajasta kokemus ei ole hype-hinta tai hinta.

Kyllä, siellä on aika ja paikka, kun haluat hienoisen suunnittelijan silmälasien, mutta useimmat päivät, joita et halua kopioida uudelleen kostuttelemalla kalliit linerisi. Sen apteekkien vastapuoli toimii yhtä hyvin – ja sinulla on jäljellä varoja myöhäisillan viipaleelle.

Olipa etsitkö parasta apteekkigeeliä, nestettä, tuntuista kärkiä tai vedenpitävää silmäripsia, olemme täällä auttamassa. Olemme hankkineet ja testannut kaikki apteekin vaihtoehdot kaventamalla mitä eyeliners ovat parhaita piirteitä kaikenlaisten linjojen vetämisestä kissan silmistä tiukkuihin.

Täällä olemme jakaneet parhaat apteekkipuiden silmälasit kaikkiin tarpeisiin.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 30

map